Zelf een ballonnenboog maken met balloon vines

Zelf een ballonnenboog maken met balloon vines

Artikelnummer: 2149

Levertijd: 1 dag

Prijs per stuk

€ 2.90 incl. BTW

Laagste Prijsgarantie!

Aantal:

Meer informatie

Dit artikel bevindt zich in de groep: Ballontoebehoren

Met deze strips knoopt u razendsnel ballonnen aan elkaar.

Lengte van 1 strip: 5 meter

Aantal gaatjes op 1 meter: 75x

Wij kunnen ook voor u een professionele ballonboog bezorgen, kijkt u voor de mogelijkheden op: www.ballonboog.nl

 


 

Veel gestelde vragen

DISCLAIMER: Onderstaande antwoorden golden in ieder geval op het moment dat de vraag gesteld werd. Inmiddels kan het heel goed zijn dat - in tegenstelling tot onderstaande - bijvoorbeeld een artikel of dienst wel weer te leveren is. Bij twijfel, neemt u gerust contact met ons op. De meest recente vragen en antwoorden staan bovenaan, de oudste onderaan.


 

Q: Welke ballonnen zijn het beste te gebruiken? We hebben een aantal nummers gezien in een van onderstaande antwoorden, maar deze nummers kunnen wij niet terugvinden op de site. Hoelang gaat de ballon gemiddeld mee? Houden de ballonnen het 24 uur (hele dag bruiloft) vol?
A: Ballonnen gevuld met lucht houden het wel dagen of weken lang vol. U kunt de zoekmachine gebruiken en zoeken op B105. Zo vindt u de metallic 11 inch ballonnen die veel voor bruiloften gebruiken worden.

 

Q: Hoe maak je een boog met de regenboog kleuren? Wij willen dan graag rood, oranje, geel, groen, blauw en paars gebruiken.
A: In dat geval kunt u het beste stapelen i.p.v. een spiraal erin verwerken. Er gaan ca. 35 clusters van 4 in een boog van 5 meter. U stopt dan eerst 6 clusters van 4 rode ballonnen in de balloonvine, daarbovenop 6 oranje clusters, etc, etc,

 

Q: Ik heb ergens gelezen dat je de balloon-vine met plakband moet vastmaken aan de buis volgens mij. Maar op het filmpje lijkt het alsof dat niet nodig is en je de ballonnen - zodra je 1 of 2 clusters hebt - zo om de buis heen kunt drukken. Hoe zit dit, heb je wel of geen plakband nodig?
A: Als het hard waait, kunt u de strip het beste extra vastzetten met plakband of ty-raps o.i.d.

 

Q: Wij willen een ballonboog maken, met bovenin een hart. Dus eigenlijk een hart, met daaronder 2 poten die de boog vormen. Op een foto hebben wij dit gezien, en de ballonnen voor het hart waren kleiner dan de boog. Kan je dit met dezelfde ballonnen doen (en kleiner op te blazen) of is het beter om daar andere ballonnen voor te gebruiken?
A: Als u een hartboog wilt maken waar u onderdoor kunt lopen, dan kunt u ook alle ballonnen dezelfde grootte houden (20cm). Een hartboog is altijd wat groter zelfs dan een normale ballonboog.

 

Q: Blijft een ballonnenboog wel goed overeind staat als hij niet tegen een muur aanstaat of 'waait' het effect dan weg?
A: Dat ligt er aan wat u als frame en als voet gebruikt. Een PVC buis waait makkelijker omver dan een stalen buis.

 

Q: Is het ook mogelijk om er een ballon pilaar mee te maken? Door bijvoorbeeld het lint te knippen? Hoe blijft een pilaar recht op staan? Als ik helium in de balonnen gebruik blijft het dan automatisch rechtop staan? Ik wil namelijk 2 pilaren bevestigen in een park. En heb daar niet veel zwaar materiaal tot mijn beschikking.
A: U kunt het lint op maat knippen en voor een pilaar gebruiken. Prik een stok in de grond in het park en daar kunt u de ballonnen met lint langs bevestigen. Helium is niet nodig om een ballonpilaar te maken.

 

Q: Hoe maak ik een ballonnenboog met drie kleuren?
A: U zal 1 kleur dan altijd dubbel moeten gebruiken. Bijvoorbeeld: Rood, Wit, Blauw, Wit.

 

Q: We willen met balloon vines een boog maken voor in onze cafè maar hoe zit het hiermee in verband met de brandveiligheid? Kan ik ze zomaar ophangen of moet ik ze eerst behandelen?
A: De balloonvins hebben niet de stempel 'brandvertragend'.

 

Q: We willen een ballonnenboog maken. Welke kleur ballonnen kunnen we nemen voor 12 1/2 jarig huwelijk?
A: U kunt bijvoorbeeld onze koper kleurige ballonnen nemen in combinatie misschien met een lichtere kleur (wit of zilver).

 

Q: Kan ik ook een ballonboog maken met de hartvormige ballonnen of is dit effect niet zo mooi als met gewoon ronde ballonnen daar er misschien lege gaten ontstaan in de boog?
A: U kunt prima ook hartballonnen gebruiken hoor. Het zal er wat speelser uitzien maar zeker niet met gaten.

 

Q: Wij hebben over 2 weken een trouwerij. En omdat wij een grote oprit hebben kunnen wij geen pvc buis doen. Daarom willen wij het met houten paal doen en dan recht, dus geen boog. Kan hier die strip ook omheen?
A: Ja hoor, de strip is heel flexibel en kan vrijwel overal omheen gedraaid worden.

 

Q: Is deze balloon vine strip aan een stuk of zijn het meerdere delen? Het lijkt zo op het filmpje?
A: De strip is 5 meter lang aan 1 stuk.

 

Q: Kun je de strip alleen maar om een pvc buis heen doen? Ik wil hem graag om een vierkante pilaar draaien die bij onze voordeur staat.
A: De PVC buis is slechts een voorbeeld, u kunt de strip overal omheen draaien.

 

Q: Kan ik van die boog ook een hartvorm maken?
A: Ja hoor, u maakt gewoon een harvorm van ijzeren buis of dun ijzer en laat daar de ballonvine langs lopen.

 

Q: Ik zou graag willen weten hoe lang je in totaal bezig bent met het maken van zo'n ballonboog. Dit ivm de tijdsdruk die dag.
A: Dat ligt er aan met hoeveel personen u bent, u de ballonnen opblaast met een elektrische- of handpomp, of u makkelijk ballonnen knoopt e.d. Hier kunnen we geen duidelijk antwoord op geven.

 

Q: Ik heb twee pvc buizen van 5 meter hoeveel ballonnen moet ik bestellen om hem helemaal dicht te krijgen?
A: Als u uitgaat van 20 ballonnen per meter, dan heeft u 200 ballonnen nodig.

 

Q: Heb je voor elke 'ring' een stuk nodig of kun je op de hele strip van 5 meter alle ballonnen bevestigen en dan erop doen?
A: Voor een ballonboog heb je de gehele 5 meter nodig. Niet nodig om te knippen dus.

 

Q: Kun je met 3 kleuren op 1 vines ook een spiraal creëren en zo ja op welke manier?
A: Dat kan maar u kunt het beste wel clusters van 4 maken. Dus bij 3 kleuren gebruikt van 1 kleur, 2 ballonnen. Dus bijvoorbeeld voor een rood, wit, blauw ballonboog gebruikt u per cluster 1 blauwe ballon, 1 witte ballon, 1 rode ballon en nog een witte ballon.

 

Q: Is het mogelijk om gewoon met lucht gevulde ballonnen een pilaar te maken? Blijven de ballonnen zeker 24 uur goed opgeblazen of is helium noodzakelijk?
A: Om een pilaar te maken vult u de ballonnen gewoon met lucht. Een lucht gevulde ballon zal zeker enkele dagen gevuld blijven.

 

Q: Ik wil graag een ballonnenboog maken. Ik lees dat dit het beste met behulp van een PVC buis gaat. Is het ook mogelijk om een dikkere metalen buis te gebruiken (diameter 7 cm)? Deze zijn namelijk aanwezig waar de boog gemaakt wordt.
A: U kunt de strip langs diverse materialen geleiden, zo ook een metalen buis.

 

Q: Welk type ballon is het beste om te gebruiken voor de ballonnenboog?
A: U kunt het beste onze B85 of B105 ballonnen gebruiken. Deze vindt u in de artikelgroep Ballonnen.

 

Q: Hoeveel ballonnen heb je nodig voor een boog voor een dubbele deur ongeveer? Ik wil het graag gaan maken van de witte ballonnen. Dank voor het antwoord.
A: Zoals het filmpje laat zien gebruikt u ca. 20 ballonnen per meter. Voor een dubbele deur heeft u 2 strippen nodig zodat u een strip kunt maken van 6 meter. In die 6 meter gaan dan ca. 120 ballonnen.

 

Q: Dat filmpje op jullie site is een uitkomst. Nu snap ik het helemaal. En precies op tijd, vanmiddag gaan we bouwen. Fijn dat filmpje!!!!
A: We dachten al dat het een handig hulpmiddel zou zijn :-)

 

Q: Kan ik een ballonboog maken een avond voor dat je hem nodig hebt?
A: Ja hoor... met lucht gevulde ballonnen blijven enkele dagen goed (vaak nog langer).

 

Q: Ik heb jullie hele site bekeken en ben erg onder de indruk. Maar hoe vaak ik ook kijk, ik kan niet snappen hoe je met 2 kleuren zo een boog met gedraaide kleuren krijgt. Word dat allemaal in 1 strip gedaan of met 2 en dan in elkaar gedraaid. Hier zou ik heel graag wat uitleg willen hebben.
A: Om een boog van 5 meter met gedraaide kleuren te maken heeft u maar 1 strip nodig.

 

Q: Welke maat ballonnen kan ik het beste gebruiken als ik zelf een boog wil maken met de balloonvine? Maat B85 of B105?
A: Kan allebei, alleen als u de metallic ballon wilt, dan zijn deze er alleen in B106 te verkrijgen.

 

Q: In een van de eerdere vragen wordt gezegd dat de beste pvc buis is degene die ze in de bouw ook voor elektriciteit gebruiken, ik neem aan dat dit die wit, gelige zijn? Blijft zo een buis met de strips en de ballonnen zelfstandig staan? We willen deze boog graag buiten zetten voor een oprijlaan. Maar dan moet de boog dus wel sterk genoeg zijn om te blijven staan. Het idee is ook om de uiteindes van de pvc te veranderen in emmers met zand.
A: U zou inderdaad die wit/gele buizen kunnen gebruiken maar die zal u dan wel vast moeten zetten in bijv. emmers met zand. U zou ook ijzeren CV leiding kunnen gebruiken, dit is veel steviger (en duurder).

 

Q: Over een paar maanden hebben wij een trouwerij en via jullie site komen er veel ideeën. Kunnen de bestellingen alleen via internet of hebben jullie ook een showroom (voor ons is Oost Souburg het dichtste bij)?
A: Voor trouwartikelen kunt u onze showroom in Spijkenisse bezoeken. In Oost Souburg hebben wij uitsluitend ballonnen.

 

Q: Op foto nummer 3 staan van die leuke trossen witte ballonnen met bovenin een rode hartballon, die je in de grond kunt prikken. Wat ben ik nodig om die te maken?
A: Wij hebben deze decoraties niet gemaakt, de klant zelf heeft die gemaakt. Het lijkt erop dat zij dat hebben gedaan met de balloonvine, PVC buis, tape en uiteraard ballonnen.

 

Q: Wij willen zelf een ballonnenboog maken, maar kun je die strippen ook los bestellen?
A: Dit artikel IS een losse strip.

 

Q: Ik wil een letter decoratie maken van ballonnen. De bedoeling is dat deze 6 letters ongeveer een hoogte van 1.5 meter hebben. Hoeveel strips heb ik ongeveer nodig om deze decoratie te realiseren? Kunt u mij ook aangeven hoeveel ballonnen daar ongeveer voor nodig zijn?
A: Als het aantal strekkende meters weet van de letters, dan heeft u evenveel meters van deze strip nodig. Het aantal ballonnen is niet te bepalen, dit heeft er alles mee te maken hoe groot u de ballonnen opblaast (bij letters vaak klein) en hoe dicht u deze op elkaar in de strip bevestigt.

 

Q: Ik heb gelezen dat we de ballon met de knoop door de gaatjes van de strip moeten trekken. Maar bij ons zou deze buiten staan. Is dat stevig genoeg bevestigd als er wind is?
A: Ja hoor, de ballon zit stevig vast in de strip. Alleen bij hevige storm zou de ballon eruit gerukt kunnen worden.

 

Q: Ik wil zo'n strip bestellen. Maar als ik het goed begrijp kan je die strip dus gewoon aan 1 ronde kant van een pvc buis vast maken. Ballonnen erin gooien en klaar?
A: Klopt.

 

Q: Ik zit er over te denken om de strip te kopen om ballonnen op te hangen in een zaal. Kan dit? Of is er ook nog iets anders voor? Ik wil de zaak nl versieren met ballonnen en slingers.
A: Met deze strip kunt u inderdaad ook een ballonslinger maken.

 

Q: Hallo is dit artikel ook geschikt voor een rozenboog i.p.v. een pvc buis?
A: Ja hoor, de strip kunt u ook prima aan een rozenboog bevestigen.

 

Q: Hoe bevestig ik de vines aan de pvc-buis en hoe krijg ik de de boog zo vol.
A: De vines zou u bijvoorbeeld met plakband (tape) aan de buis kunnen bevestigen. U zou ook alvast een aantal ballonnen in de strip kunnen steken en dan langs de buis leggen. Vervolgens draait u 2 ballonnen om elkaar heen met de buis er tussen. Hoe meer ballonnen u in de strip steekt, hoe voller de boog wordt. Hoe kleinere ballonnen u gebruikt, des te meer ballonnen kunt u kwijt.

 

Q: Ik vraag me af of je bij het maken van deze spiraal dan ook de strip elke keer een kwartslag moet draaien nadat je 2 ballonnen van dezelfde kleur tegenover elkaar hebt geplaatst. De gaatjes zitten toch alleen maar van links naar rechts en niet van voor na
A: De strip zal inderdaad steeds een slag draaien. Het aantal gaatjes wat je overslaat is afhankelijk van hoe groot je de ballonnen opblaast. Hoe groter de ballonnen, hoe groter de afstand. Als er al een aantal ballonnen op de strip zitten, kunt u de strip alvast een stuk aan de PVC buis bevestigen.

 

Q: Hoeveel ballonnen en strips heb ik nodig als ik een boog wil maken voor een ingang met twee glazen deuren? Afmeting van elk deur is 2m hoog bij 1m breed, dus in totaal 2m bij 2m. Aan de zijkanten links en rechts heb je nog glazen raampjes van 25cm breed e
A: U heeft dan minimaal 6 meter nodig (2m omhoog, 2m opzij en weer 2m naar beneden). Dan heeft u 2 strippen nodig en ca. 150 ballonnen.

 

Q: De balloon vines heb ik ontvangen maar nu is de vraag of ik het ook nog eens aan iets moet bevestigen want het lijkt mij erg slap als je de ballonnen erin hangt en dan zo een boog vormt. En zo ja hoe doe je dat dan het makkelijkst?
A: Als u de ballonnen met lucht vult, dan zal u de strip langs een buis kunnen bevestigen. U kunt de ballonnen ook met Helium (laten) vullen. In dat geval houden de ballonnen de strip omhoog.

 

Q: Is de strip vouwbaar omdat ik die wil meenemen naar een ander land voor het huwelijk. Dus deze moet in de koffer passen.
A: De strip zit opgerold in de verpakking dus prima in de koffer mee te nemen. De verpakking is 9cm breed, 16cm hoog en 2cm dik.

 

Q: Hoi, Wij hebben vandaag alle spullen ontvangen om een boog te kunnen maken. Wij zouden graag een boog willen van 2 kleuren. (zonder spiraal erin) maar moeten we de kleuren dan om en om op de strip doen? En ik had al gelezen dat er 50 ballonnen op 2 meter
A: Als u geen spiraal wilt, dan hoeft u ook niet op te letten waar u de ballonnen in het gaatje stopt. De buis is altijd te zien maar hoe dichter u de ballonnen op elkaar doet, deze te minder goed is de buis te zien. Maar nogmaals helemaal verbergen zal niet gaan. Zelfs ook niet als wij een professionele ballonnenboog komen plaatsen.

 

Q: Wat zijn de verzendkosten voor 1 strip van 5 meter.Ik hoor het graag van u. Alvast bedankt
A: Als u 1 pakje in uw winkelwagentje doet, komen de verzendkosten automatisch op 2.64 euro te staan (brievenbus).

 

Q: Ik ben van plan een ballonnenboog te maken met de vine strip. Zijn deze ballonnen van 35 cm niet te groot dan? Want per meter 75 ballonnen, is op 5 meter dus 375 ballonnen.
A: Het is niet de bedoeling dat u in ieder gaatje een ballon doet. U moet ze ook niet tot 35cm opblazen, 25cm is een mooie maat voor een boog. Probeer om ongeveer 50 ballonnen op 2 meter te krijgen, dus 125 over de gehele strip van 5 meter.

 

Q: Hallo, Ik wil zelf ook een boog maken. Van gewoon ballon (lucht erin). Ik snap alleen nog niet hoe je een tros kan maken als je de strip er in 1 lengte vast maakt aan de pvc pijp. Haal je dan meerder ballonnen door 1 oog van de strip? Andere vraag van mij
A: Nee, u kunt maar 1 ballon door 1 gaatje doen, de volgende ballon doet u dus 1 gaatje verder tegenovergesteld aan de eerste ballon. De levertijd van dit artikel is 1 dag.

 

Q: Welke maat ballonnen kun je het beste gebruiken voor een ballonnenboog? Alvast bedankt voor uw reactie.
A: U kunt alle maten ballonnen gebruiken maar onze persoonlijke voorkeur is een ballon opgeblazen tot 7 inch of 9 inch.

 

Q: Ik heb de strippen en de ballonnen ontvangen. Toch krijg ik het nog niet helemaal voor elkaar. Moet je de hele knoop er doorheen trekken? De foto's zijn dat ook bogen die met 1 strip zijn gemaakt of hebben ze er daar 2 aan elkaar gemaakt? Hij lijkt nameli
A: U moet inderdaad de ballon met knoop door de strip heen trekken. U moet de ballonnen zo dicht mogelijk op elkaar op elkaar stappelen. Per cluster van 4 moet u ze een kwart slag draaien ten opzichte van elkaar om het spiraal effect te creeeren. Hoe onze klanten dat op de foto hebben gedaan, is ons niet bekend.

 

Q: Kun je de strips ook gemakkelijk doorknippen?
A: Ja hoor, u kunt de strip heel gemakkelijk op maat knippen.

 

Q: Hallo, kan ik met deze strips ook een hartvormige boog maken en hoeveel ballonnen heb ik dan nodig? Zodat er 2 mensen naast elkaar onder door kunnen lopen?
A: Ja hoor, als u van een stalen frame de vorm kunt maken, dan bevestigt u deze strip er langs. Voor zo'n boog heeft u 6 meter nodig en 160 ballonnen.

 

Q: Hallo, Ik vroeg mij af of ik die vines ook kan gebruiken om er ballon pilaren van te maken of is dit echt specifiek als boog bedoeld?
A: Ja hoor, u kunt de vines ook gebruiken om er een ballonpilaar van te maken. U moet de vines dan vastmaken aan buis die rechtop kan blijven staan (of een bezemsteel o.i.d.). Succes.

 

Q: Ik lees dat er op een strip van 5 mtr ca 150 ballonnen gaan, maar op 1 mtr zitten 75 gaatjes moet je niet alle gaatjes gebruiken? Want anders heb je 75 gaatjes x 5 mtr is 375 ballonnen toch?
A: U hoeft inderdaad niet alle gaatjes te gebruiken. U moet clusters van 4 ballonnen maken. Op 1 meter gaan dan ongeveer 25 ballonnen.

 

Q: We hebben alles fijn snel ontvangen , nu willen we nog oefenen om een ballonnenboog te maken. Maar we snappen niet helemaal of dat wel kan met 2 kleuren, want die strips zijn recht en we kunnen dan toch niet zo'n draai erin krijgen? Het is zeker makkel
A: Nou, een tekening hebben we helaas niet maar ik kan u wel uitleggen hoe u te werk moet gaan. Een boog in 1 kleur is inderdaad makkelijker en als u een spiraal er in wilt, dan kunt u het beste een professionele ballonboog bij ons bestellen. Maar deze vines zijn bedoeld om het zelf te doen dus hier volgen wat tips: Doe ik het eerste gaatje een rode ballon en in het 2e gaatje ook. Zorg dat de ballonnen tegenover elkaar zitten. In het 3e en 4e gaatje doet u hetzelfde maar dan met de witte ballonnen. De 2 witte ballonnen moet u haaks op de 2 rode leggen. Dit zal de eerste keer niet echt makkelijk gaan maar zodra u de 2e ring gaat maken, kunt u daarmee de eerste ring op zijn plek klemmen. Zo gaat u door totdat de strip helemaal vol zit. Als u zorgt dat er altijd 2 verschillende kleuren haaks op elkaar liggen, onstaat vanzelf de gewilde spiraal. Als de strip klaar is kunt u hem aan een PVC pijp bevestigen met tape of touw en er een boog van maken.

 

Q: Zijn de strips sterk genoeg om meerdere keren te gebruiken? En hoe kan ik ze het beste bevestigen aan de pvc buis?
A: De strips kunt u wel vaker gebruiken, het betreft een degelijke kwaliteit. U kunt de strip het beste met plakband bevestigen want met ty-raps bestaat de kans dat deze de ballonnen doen knallen.

 

Q: In welke maat kan ik het lint aankomen? (25 meter) Heeft u een beschrijving hoe we zo'n slinger moeten of kunnen maken? Hoe lang van te voren kunnen we zo'n slinger maken, dus hoe lang blijft deze slinger goed?
A: Voor het mooiste resultaat kunt u het beste de ballonnen pas enkele uren van te voren opblazen. Blaast u de ballonnen niet te ver op maar zorg dat zo mooi rond blijven. Knoop ze dicht en trek ze met de knoop door de strip. U kunt een boog maken van PVC pijp (koopt u bij de bouwmarkt) en de strip er langs bevestigen. De strips zijn alleen te verkrijgen in lengtes van 5 meter.

 

Q: In welke kleuren kunnen deze geleverd worden?
A: De strip is transparant en niet in andere kleuren verkrijgbaar.

 

Q: Van welk materiaal zijn de Balloon Vines gemaakt?
A: Dit artikel is gemaakt van stevig plastic.

 

Q: Als ik met twee kleuren ballonnen werk. Hoe verdeel ik de kleur dan mooi zodat de kleur in ringen wordt verdeeld?
A: U moet zorgen dat u 2 ballonnen van dezelfde kleur tegenover elkaar hebt. De 2 met de andere kleur, liggen hier dan haaks op. Dit is dan 1 ring. De volgende ring doet u hetzelfde en draait u de 2e ring een kwartslag ten opzichte van de eerste ring.

 

Q: Wikkel je de strip om de pvc buis heen of span je hem er langs?
A: Als u een PVC buis gebruikt, kunt u de strip er het beste langs bevestigen (niet draaien).

 

Q: Heeft u misschien ook een idee hoe je de pvc buis in de grond vast kan maken?
A: Als wij een ballonnenboog afleveren, dan zetten wij deze vast m.b.v. 2 parasolvoeten.

 

Q: Heb je helium nodig voor deze ballonnen of kan het ook zonder?
A: Nee hoor, het kan gebruikt worden met ballonnen welke met Helium gevuld zijn maar ook die met lucht gevuld zijn.

 

Q: Is er nog versteviging nodig voor de boog?
A: U kunt het beste pvc pijp gebruiken wat zo voor de elektriciteit gebruiken in de bouw. Dit is stevig materiaal.

 

Q: Hoeveel ballonnen hebben wij nodig om zelf een boog te maken en hoeveel strippen?
A: Op een boog die 2 meter omhoog gaat, 1 meter opzij en 2 meter weer omlaag (is totaal 5 meter), gaan ca 150 ballonnen. De strips zijn 5 meter lang dus u heeft aan 1 strip genoeg.

 

Q: Ik snap niet helemaal hoe het werkt hoe bevestig je dan deze strip om de pvc pijp moet je hem er omheen draaien of maak je via deze strips setjes van 4 en hoef je het uiteinde er alleen door heen te doen is dit voldoende vast, graag iets meer uitleg.
A: Het betreft hier een strip waar allemaal gaatjes in zitten. In deze gaatjes kun je het uiteinde (blaasmond) van de ballon vastzetten door de blaasmond er doorheen te trekken. Zo ontstaat er een tros ballonnen welke u inderdaad met tape of ty-raps (bandjes) aan een PVC pijp kunt bevestigen. Als u zo 5 of 6 meter hebt, kunt u de pijp krom trekken en onstaat er een boog. U kunt bij ons ook een professionele ballontoog bestellen (zie elders in de shop) maar deze wordt dan geheel met de hand gemaakt en zonder deze ballonvines.

 


Recensies

DISCLAIMER: Onderstaande recensies zijn van echte klanten welke o.a. dit artikel bij Globos B.V. hebben besteld. Klik op onderstaande knop voor alle recensies over alle producten of om zelf een recensie te plaatsen.

zelf een ballonnenboog maken met balloon vines Beoordeling: 9 /10 - 752 recensies.

AHWM Arentsen Terlaak over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
I.v.m. met de bruiloften niet eerder gereageerd, maar ze zaten echt niet in de doos, wel onze dank voor de snelle reactie, de vines waren de volgende dag op tijd binnen.
de Boer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 10. Snelle bezorging, keurig verpakt en compleet.
Laurant over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 10. Duidelijke site met veel artikelen. Snelle verzending en correcte afhandeling naderhand. Versiering Bruiloft met jullie artikelen super geweest.
DC van 't Klooster over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bij deze een korte reactie van onze kant. Ik zou jullie het cijfer 9 willen geven. Eigenlijk hebben we weinig aan te merken en alles keurig netjes en op tijd ontvangen. Het enige is dat de website http://www.trouwen-feestartikelen.nl enig zins oubollig oogt. Bij http://www.feestartikelen.nl is dit bijvoorbeeld al veel minder het geval. Maar de site werkt goed en is duidelijk.
TMJ Ickenroth over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service, het bestelgemak en de kwaliteit hebben wij gewaardeerd met een 8.
Nani Pieter over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 10. Super snelle levering, makkelijk om te bestellen. Website met alle informatie en al. Niks te klagen!!
Fam. Schaafsma over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9.
Huis en Haard/Klingelpoort over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geef Globos een dikke 8. De bestelling kwam snel en geheel compleet, de spullen zijn van prima kwaliteit. Ik heb voor het eerst een ballonnenboog gemaakt voor Huis en Haard en ik was de ster van het feest (nou ja...beetje overdreven...) Bij de volgende keer kom ik weer voor ballonnen bij jullie. Dank!
J. Smit over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9. Goede kwaliteit materialen, snelle levertijd.
adi van der maten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super service. Snel en doeltreffend! Cijfer 10.
Geerdes over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 10! Zeer tevreden, super snelle levering!
Reiding over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 7. Het was snel geleverd en de producten voldeden aan mijn verwachtingen.
A. van Smaalen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bezorging keurig op tijd. De artikelen waren van goede kwaliteit en het bestellen verliep zonder problemen. Cijfer 8.
M. Vercoulen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 10.
LH Poland Breuer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geef jullie een 10. Snelle levering, goede service.
Tijn Leusink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De gehele bestelling geef ik een 8. Het bestellen van het product was overzichtelijk, prima levertijd en een goede klantenservice achteraf ervaren. Enige minpunt: ik vind de beschrijving van producten af en toe wat vaag, bijv. dat er niet bij staat wat je precies met het product kunt of iets dergelijks of bij de ballonnen was het aantal stuks niet altijd duidelijk omdat er op het plaatje en in de beschrijving twee verschillende getallen stonden.
Engelen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geef een 8. De artikelen en assortiment ruim voldoende. Verpakking in orde.
Faik over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 8. Kreeg geen goede website op mijn mobiel omdat de website niet goed beveiligd zou zijn. Daarom duurde het voordat ik de juiste artikelen kon kiezen. Verder alles top in orde, snelle service!
sandra florijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Een 8. Selle levering. Sommige artikelen zijn al gebruikt, maar het meeste is voor 15 mei pas bestemd. Ik kreeg op de site de indruk dat de ballonnen met duifjes transparant waren, maar dat blijkt niet het geval.
van Lieshout over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hele leuke artikelen, veel keuze, levering was uitstekend, dus een dikke 10.
M. de Wild over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het product voldeed prima! Ik geef het een cijfer 8.
Barentsen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Als cijfer geef ik een 9. Snelle levering, er zat geen gebruiksaanwijzing bij de ballonnenknoper maar met het filmpje lukte dit wel. Bedankt, en veel succes verder.
boets inge over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Artikelen en levertijd waren in orde. Geen opmerkingen.
Evangelisch College over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De afhandeling van de bestelling is heel goed verlopen. Ook de producten zijn naar tevredenheid. Een 8.
van den broek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het cijfer die ik u geef is een 9,5. Het materiaal is ons goed bevallen en de service is ons prima bevallen.
Suzy over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond jullie service goed.
Torny over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles prima geregeld. Een 10.
Fysiotherapie Poelwaert over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond het een 9!
Sandra Bierens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik zou een 10 geven voor de service (gewoon alles goed, niets op aan te merken). De hartjes ballonnen gingen heel snel stuk. Ze zouden elastischer moeten zijn. Die zouden een 3 krijgen. De balloonvine heb ik niet meer gebruikt waarvoor hij eigenlijk bedoeld was, (ballonnenboog niet opgezet i.v.m. harde wind, maar wel binnen in café gebruikt voor versiering. Hij zou een 9 krijgen denk ik. Die hartjesballonnen tel ik minder hard mee, dan zou het totaal een 8 krijgen.
Dirk Aurik over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het cijfer 8. Miste de beschrijving hoe de ballonnen knoophulp te gebruiken. Deze heb ik ook niet gebruikt daardoor, jammer.
van Luijt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9. Vond de service prima! Was heel snel in huis! Bedankt!
peters over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 8.
C.M. de Bie over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9.
Open Doors (t.a.v. S. Bos) over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Een 8. Prima service en snelle en goede levering.
M.E.J. Swater over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb al meer bij jullie besteld en het is steeds prima verlopen dus ik geef jullie een dikke 10!
Nicole Simons over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Een dikke 8!
Trea Kuipers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje bezorgd wordt. Cijfer een dikke 8.
GJ vd Weide over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle levering! Een 8.
A. Manenschijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We zijn heel tevreden over de snelle en correcte toezending van de producten. Alles was netjes verpakt en wat leuk, een opgeblazen ballon in het pakket. Na enige oefening hebben we een mooie ballonnenboog gemaakt met een paar pilaren. Groot succes! We geven een verdiende 10!
rosary ferwerda over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede service. Alleen vond ik de maten van de grote van de ballonnen onduidelijk staan op de site. Ik geef jullie een 8.
M. Imanse over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geeft het cijfer 8. De bestelling klopte niet precies. Na een telefoontje werd het direct in orde gemaakt en daar krijgt u een 10 voor.
craane over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik was tevreden over de levering. Ook de snelheid waarmee werd gereageerd op vragen. Toegankelijkheid van de site een goede score. Een 9 zou ik zeggen. Succes. Ik zou zo weer van jullie diensten gebruik maken.
HAP over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede en zeer snelle service. Ik ben tevreden. Ik geeft uw bedrijf een 8.
Tigchelhoff over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geef een 10. de verzending is snel gegaan. U reageert zeer vlot en hulpvaardig op mail.
Hanny van Putten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Dit is mijn reactie op de bestelling. Prima, goed, snel en zorgvuldig. cijfer 10.
G. Haan over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima hoor! Een 10! Snelle levering en wij zaten zelfs nog in tijdnood, maar alles op tijd afgekregen!!
de Smit over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
prima geregeld. Cijfer 8.
Van Strien over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 8.
E. ten Brink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima in orde. Snelle en correcte levering! Cijfer 10.
ja roelofs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9. Alles was prima, De levertijd was alleen erg onduidelijk vandaar.
van Esch over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De artikelen die we hadden besteld was geheel naar wens, alleen de ballonpomp vonden we iets minder, werkte niet zo goed. Uiteindelijk hebben we de ballonnen opgepompt met een compressor. Ook de aflevering was goed op tijd. We geven u een cijfer 8.
TC Langedijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9. Prima en snel.
Bayoumi over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn cijfer is een 9.
Daisy Bouwman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 10, en daardoor een mooie ballonnenboog!:)
Atty Heikens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben inderdaad een bestelling geplaatst, deze is volledig probleemloos verlopen, de ene dag besteld, de volgende dag in huis. Het informatiefilmpje over de ballonnenboog was handig. Cijfer 10.
Prinsen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hele goede service binnen paar dagen alles in huis en een goede kwaliteit van de artikelen. Ik geef het een 8.
Esther Geenen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 8. Goede snelle service.
violet van der wielen-klemmer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9. De verleende diensten en bestelde artikelen waren uitstekend. Bedrukt artikel was precies zoals ik het had opgegeven en wilde hebben. Super!
kamphuis over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9. Top gewoon. Snel en de spullen waren prima!
kamphuis over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9. Top. Gewoon snel en de spullen waren prima!
Nienke Mellema over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hallo het cijfer dat ik wil geven is een 7,5 De verzending was prima en snel alleen de ballonnen die ik besteld had vielen erg tegen. Ze waren snel stuk en/of leeg.
Lydia Cornielje over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de ballonnen!
Krommendijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Dankjewel voor de snelle service, top! Nu kunnen we aan de slag.
G Sol over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geef jullie een dikke 8. Alleen veel problemen gehad met DHL. Moest mijn pakket ergens in Amsterdam industrie gebied ophalen binnen 8 dagen. Erg kort en erg ver. Dat is dan weer jammer anders was het zeker een 10. Zowel ballonnen als pepermunt met opdruk was super.
Janssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik had bij jullie de balloon vines besteld voor zelf een ballonnenboog te maken. Het is perfect gegaan, was de 1ste keer dat ik dit deed. Dus van mij krijgen jullie een 10. Heb jullie site bij mijn favorieten neergezet, want jullie hebben goede spullen erop staan en voor reclame te maken heb ik veel mensen jullie site al laten zien.
N. van Dijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij geven u een 8. Snelle levering. Alles was netjes en goed verpakt. helemaal super!
Thijssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling zat in een veel te grote doos die defect was. Cijfer 5.
A. Spanjer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 8. Goede snelle service. In eerste instantie niet in een keer de volledige zending ontvangen, maar binnen 2 dagen werd het nagezonden!
angela over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Van mij krijgen jullie waardering een 10. Goede service via de telefoon en snelle levering alles was zoals we besteld hadden!!
A.Berens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super goed. Snel en goed, een 9,9! Waarom geen 10? Bij de specificatie van de ballonnen stond 32cm, zet daar op dat deze ballonnen tot deze maat maximaal opgeblazen kunnen worden. Voor een boog mogen ze echt niet groter zijn dan de opgegeven maat van 18cm, anders zijn de ballonnen niet meer te bevestigen. Maar met een maat van 18cm heb je meer ballonnen nodig dan de 20 per meter. Wij hadden een boog en booglint van 5 meter, maar we hadden 100 ballonnen en kwamen veel te kort, zodat we ballonnen moesten snoeien aan de onderkant Maar we hebben wel veel lol gehad met de buurt.
Van Parijs Maria over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Tevreden over het materiaal (8) en de snelle levering (10), dus gemiddeld een 9.
de Jager over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 8.
Anja van Hooijdonk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb mijn bestelling bij Globos en de levering daarvan goed ervaren. Soms vond ik het wel verwarrend dat je telkens een mail ontving als er iets was gewijzigd en je dan moet openen via bestelnummer en stond er telkens neem contact op, wat niet hoefde. Verder alles prima. Cijfer 8.
G. Pleket over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goedemorgen, bestelling is geleverd binnen de gestelde termijn en onbeschadigd.
diest over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelling niet heel ontvangen. Had 30 bellenblaasjes besteld, waren er maar 28. Bovendien twee kapot. Gelukkig had de bellenblaas vloeistof geen vlekken achter gelaten op de andere artikelen in de doos. Mijn cijfer is een 6 omdat de rest wel prima was.
W. Raven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn (kleine) bestelling werd snel geleverd. Normaal gesproken zorgen de verzendkosten ervoor dat het plaatsen van een kleine bestelling op internet niet aantrekkelijk is. In mijn geval was de totaalprijs toch nog een een stuk lager, dan de winkelprijs. Ik heb de artikelen direct gebruikt; voldoen zeker aan de verwachting. Mijn cijfer: 9
H.Burger over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 10.
Romkens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ben zeer tevreden over de service / hulp die ik heb gekregen bij het uitkiezen van de juiste ballonnen nadat de bestelde ballonnen niet leverbaar waren. Bestelde artikelen snel geleverd. Cijfer 9 dus.
Meijer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Een 10 verdiend :) Goede artikelen voor een goede prijs en op tijd geleverd.
Bouwbedrijf J. van Kampen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 8. Omdat het heel goed was dat er een vervangende zak ballonnen gestuurd is, omdat het bestelde artikel alleen geleverd kon worden bij bestellingen boven een bepaald bedrag. De tuitjes van deze ballonnen waren heel erg lastig te knopen.
Janssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geef Globos een 8. Snelle levering, prima producten.
Marlies Roskam over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn cijfer is een 9 een snelle bezorging en een duidelijke website.
Roks over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn cijfer is een 8.
Bon Management over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima levering, lekker snel. Materialen klopten allemaal. Cijfer 9.
Lotte Holtkuile over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Een 8. Goede en snelle service.
St.Buurtpreventie Drievliet over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles prima in orde. Pakketje snel bezorgd. Nog wel een tip! We miste wel de 2 grote ballonnen. Ik had het kunnen weten als goed op de site had gekeken. Misschien is het te doen om bij na-zending er een kaartje in het pakketje te doen met bv. de tekst "Het ontbrekende wordt z.s.m. nagezonden" Als totaalcijfer geven wij een 9.
Pathé De Munt (t.a.v. H. Tiel) over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer: 8 Snel binnen etc.
M. Wolhoff over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn cijfer is een 9, keurig op tijd geleverd en service is prima.
H.W.Lammers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De rode lopers waren mooi. Kan ik meerdere keren gebruiken. De ballonnen knalden wel tamelijk snel stuk. De ballonnenknopers zat geen beschrijving bij, dus we wisten niet hoe die te gebruiken. Slingers waren door de wind stuk gewaaid. Al met al een cijfer 6.
H.W.Lammers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is uitstekend verlopen. Cijfer 9.
Centrummanagment Best over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima geregeld. Cijfer 10.
Van der bas over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zelfs na levering veranderd. Een goede service. ik ga voor een 9.
Dekker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geef u een 8,5. De service was gewoon goed en attent en het werd netjes afgeleverd.
c van der meer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden, snelle levering, krijgt wat je besteld hebt. Een 10! Nogmaals bedankt!
Brigitte Charon over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor jullie snelle afhandeling! Na mijn mail van vorige week is alles binnen de paar dagen in orde gekomen. De levering was perfect, we kijken er al naar uit om de ballonnen op te laten!
j.schurink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik geef een negen. Was zeer tevreden. Snelle levering en zag er goed uit. Ook het bruidspaar vond het leuk.
mirjam Uppelschoten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Weer was ik laat met bestellen van de balloon vines en weer waren jullie op tijd met leveren! Super bedankt, veel mensen vroeg op het pleinfeest waar we de balloon vines gebruikten waar ze te koop waren. Wie weet?
gabriëls annemie over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 8.
Waterschoot over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle levering, volgens afspraak ook. De tweekleurige slinger om de ballonnenboog is niet gelukt, maar misschien vergt dat iets meer ervaring (of inzicht). Cijfer een dikke 9.
mirjam uppelschoten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik zou niet weten waarom lager te geven dan een 10. Ik had de ballonnen vines snel in huis en het is een super gaaf product. Veel plezier op de basisschool mee beleeft tijdens het carnaval!
dijkhuizen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Als Cijfer geven wij een 8. We vonden dat het snel binnen was. Alleen de ballonnen vielen kleiner uit dan we dachten. Misschien een idee dat jullie dat er bij zetten in plaats van de cm. Bijv. klein (waterballon formaat), normaal, groot, extra groot. Is misschien ff duidelijker voor een leek.
van Aspert over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9
Jos Leenders over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Cijfer 9
lauschus over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
cijfer 9
T. en A. Driessen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
8
G Sol over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Donderdag bestelling binnen gekregen. Echt super mooi geworden. Bedankt.
Elly Basten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is vlot geleverd. Alles is prima verlopen, de inhoud klopte. Hebben nog niet alles getest. Dat komt nog als onze dochter trouwt. Geef jullie een 9. En bedankt, misschien bestellen we nog wel meer.
A.C.M. van Leusden-Baars over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn 2 bestellingen zijn in goede orde en snel ontvangen. Daar ik iets vergeten was, moest ik helaas 2x ruim 6 euro verzendkosten betalen. Dit was op het geheel van beide orders een groot bedrag. Dit is de enige aanmerking die ik heb. En nu maar hopen dat de balloonvine gaat lukken.
vanmanshoven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles was in orde.
Zuiderwijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn ervaring is positief! Snelle levering en alles heel duidelijk. Bedankt voor de service.
Theuns over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Leuke decoratie voor een leuke prijs. Snelle levering, dus helemaal tevreden!
S. Tokatlian over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben echt tevreden met jullie dienst. Makkelijker de artikelen te bestellen en op tijd ingeleverd volgens jullie opgegeven tijd. De feestartikelen waren prima.
eric vanmanshoven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles was perfect in orde.
m van wikselaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We zijn tevreden, ga zo door!
j.j.bosman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles was 100 procent geregeld.
Annette Berends over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Helaas konden wij het voordeel van de ballonnenknopers niet vinden, weggegooid geld.
M.van Dulmen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super en snel. Voor de tweede keer dat ik een bestelling heb gedaan en beide keren dik tevreden. Spullen zijn goed, origineel en betaalbaar. Ik beveel jullie dan ook zeker aan!
pennings over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We waren zeer tevreden.
v.d. Wagt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima de juiste artikelen en snel verstuurd.
Mulder BCA over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima, alles juist en snel ontvangen.
L van Hamond over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik was zeer tevreden over de bestelling. Binnen 2 dagen werd het via de post bezorgd.
CV de Sjlaaibok over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Uw zending is perfect ontvangen! Mijn dank.
bep over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over de bestelling is ook snel geleverd.
Nadia Penners over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de baloon vines bij jullie besteld en heb hier niks op aan te merken. Het product was zeer handig, snel en goed afgeleverd, van begin bestelling tot aflevering alles duidelijk gecommuniceerd. Zo doorgaan!
Melgers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onlangs artikelen voor een ballonnenboog besteld voor mijn schoonouders. Snelle levering en goede kwaliteit van de ballonnen hebben bijgedragen aan een leuk feest. Voor de volgende keer weer jullie site beoeken.
J.Zeilemaker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Vol lof, de manier van verpakken en de snelheid van verzenden, niets dan lof. Ook jullie website is zeer gebruiksvriendelijk. De spullen die we besteld hadden, waren om wat uit te proberen. Nou perfect!!! En van goede kwaliteit.
Bestevaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben alleen de vines besteld; de website levert voldoende informatie om een goede keus te kunnen maken, met name het instructiefilmpje over het maken van de ballonslinger was erg handig. De levering is verder naar wens verlopen en de ballonslinger gelukt.
Koster over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hierbij een korte reactie op het verloop van de bestelling: - Gebruiksvriendelijke website - Snelle levering - Duidelijke communicatie via mail - Geleverd product was naar wens Kortom, geen reden om niet nog een keer bij u te bestellen!
Elly Cuppen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de balloonvine en ballonnen besteld. Het pakket werd snel verstuurd en het maken van de ballonnenboog ging heel goed. Mede hierdoor is de 50-jarige bruiloft van onze ouders een erg leuke dag geworden! Onze complimenten!
B. Renes over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima service! Ballonlint bestelt en binnen twee dagen binnen. Niks op aan te merken.
M. Scheeren over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn zeer tevreden over u bestelling. Alles is vlekkeloos verlopen. Zal in de toekomst zeker aan uw bedrijf denken om eventueel een bestelling te plaatsen. En mochten er vrienden of kennissen zijn dan zal ik uw bedrijf aanbevelen.
Sanne Hoksbergen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn bestelling is mooi op tijd aangekomen. Verder ben ik zeer tevreden over de service. Zo waren er een aantal ballonnen te weinig en zijn deze later opgestuurd, zonder dat ik een mail stuurde. Zeker de moeite waard om bij jullie te blijven bestellen.
Marisya de Geus over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wat betreft mijn bestelling op trouwen-feestartikelen.nl heb ik de bestelling op internet, de procedure en de afhandeling ervan als erg prettig en gemakkelijk ervaren. Dit omdat er een erg ruime keuze van artikelen op de site is, waar heel duidelijk bij staat wat wel en niet op voorraad is. Kleine tip: de rubrieken kunnen soms wat duidelijker verwoord worden of specifieker (bijv. Ballontoebehoren en Ballondecoraties - een leek kent het verschil niet direct, bijv. Tule valt onder de noemer versiering, etc.), misschien meer samenpakken. Verder waren de feestartikelen zelf ook prima en in goede staat. Handig dat het afgehaald kon worden en contact betaald. Pluspunt: op de hoogte gehouden worden via eigen bestelnummer op internet en ook direct een mailtje krijgen bij een nieuwe melding. Minpunt: Er stonden vele soorten sterretjes op jullie site, maar er was geen één product laatst voorradig. Dit zullen jullie niet altijd in de hand hebben, maar is wel erg jammer (want als je je wensenlijstje soms niet compleet kunt afronden, ga je naar een andere website). Verder goede service en leuke producten voor een goede prijs (daarvoor koos ik ook voor jullie!).
Bongertman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over de bestelling. Ik heb nu voor de tweede keer wat besteld en had het beide keren de volgende dag al in huis. Dus als ik weer eens wat nodig heb dan weet ik waar ik moet bestellen. Zeer overzichtelijk allemaal.
AB De Hoge Es over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hadden de bestelling snel binnen. Goede service en mooie artikelen.
Huisman-Cornet over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de artikelen snel ontvangen. Het feestje moet echter nog komen. Dus op een later tijdstip kan ik je hierover nog berichten.
Zeldenrijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Jullie hebben een groot assortiment op de site staan die soms wel lastig waren om 1 op 1 opzoeken! Je kreeg dan verwijzingen naar websites. Ik moet zeggen dat ik de verzendkosten aan de hoge kant vond dan kom je toch totaal wel op winkelprijzen uit. Voordeel dat je op de site alles bij elkaar hebt! Een erg vlotte levering, volgende dag al in huis! Meeste producten zagen er goed uit, we vonden alleen de 2 paarse lopers erg tegenvallen, heel dun. We hebben ze dan ook niet gebruikt omdat we bang waren dat ze zo stuk zouden zijn. Ook leken ze wat kleur betreft helemaal niet op het paars van de ballonnen die wij hadden besteld. Ik ben nog bij het postkantoor geweest om de lopers terug te sturen maar kwam op 7 euro, de kosten daarvan. Ik heb toen gekozen om het niet te doen want ook dit vond ik veel geld en om dan het risico te nemen voor 15 euro of het pakket goed teruggestuurd wordt.
smits over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super snelle service. Goed ontvangen en alle spullen waren oké. Ik zou zeggen, hou deze service zo vast.
Gorter over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De stukken zijn netjes op tijd ontvangen en voldeden aan onze verwachtingen. Bedankt voor de service.
M Brouwer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Nu wou ik graag u melden dat ik prima tevreden ben over de bestelling. Wij hadden de bestelling mooi op tijd ontvangen en konden de balloon vine meerdere keren gebruiken. Volgend jaar hebben wij weer een feestje en grote kans is dat ik weer een bestelling bij u ga doen. Ook zal ik zeker dit bij mijn vrienden melden, wanneer ze materiaal zoeken voor het organiseren van een feestje.
Rodenburg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is op tijd aangekomen. We zijn tevreden over de geleverde artikelen. Het dichtmaken van de ballonnen met het bijbestelde sluitingsapparaatje was ingewikkeld en hebben we nauwelijks gebruikt.
m van mourik over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben alles op tijd gekregen, zag er goed uit, snel geleverd. Alleen een pomp deed het niet en er waren 5 ballonnen kapot maar dat mocht onze pret niet drukken. Dus super alles.
Yazmin huid- en voetverzorging over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De ballonnen heb ik vlot ontvangen en de kleuren waren prima. 2 Ballonnen waren lek, zat een gaatje in. Alleen vreemd dat de volgende dag de parelmoerglans weg was en de ballonnen een heel dof uiterlijk hadden.
Horsthuis over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De levering was keurig op tijd. De ballonnen waren mooi van kleur, maar hielden het helaas niet zo lang vol in de buitenlucht. Ze werden snel klein en zacht waardoor de ballonboog niet zo lang heeft kunnen staan.
B.M. Homma over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de bestelling goed ontvangen! We hebben er leuke dingen mee kunnen maken. Van de LED licht ballonnen hadden wij hoge verwachtingen, maar helaas gaven de led licht ballonnen erg weinig licht en de tuitjes van de ballonnen scheurden erg makkelijk in, dus hebben ze de led lichtjes maar uit de ballonnen gehaald en zo in de hand gehouden.
R Oosterveld over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is keurig netjes bezorgd. Bijbestellen was geen probleem. Het is nog wel een pittig klusje om de ballonnen zo dicht op elkaar te zetten, Maar het resultaat was super!
R.J.P Schouten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben niet zoveel besteld, maar wat we besteld hadden was vlot in huis. We konden het goed gebruiken voor een ballonnen boog. Het zag er met onze eigen gemaakte boog goed uit. Het materiaal was goed.
M. Scholten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima service en kwaliteit producten. De ballonnen hebben hun dienst bewezen!
J. van de Ven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het is perfect verlopen, op tijd binnen gekregen. Ik heb dus niets ter verbetering! Ook mooi toch.
A Leusink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De levering was super,kon niet sneller. Al waren er wel 4 ballonnen stuk!
I. Bak over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is snel en goed verlopen. De pomp was echter na 3 ballonnen al kapot. Uiteindelijk zelf verder moeten blazen maar het zijn mooie ballonnenstaanders geworden.
Nikky Wingelaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service was prima, de producten goed en de mailing over artikelen die in bestelling waren duidelijk.
P.emmerink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Helaas ging er van alles mis ik had de verzendkosten niet betaald dacht dat het automatisch ging bij bestellen dus moest nog 2.20 betalen aan verzendkosten meteen de volgende dag gestort,dus dan denk je dat je pakket meteen verzonden word ( dit was op donderdag) maandag had ik het nog niet in huis dus gebeld de vrouw aan de telefoon zei eerst dat het verzonden was en toen dat er geen verzendkosten waren betaald. Toen ik zei dat die donderdag was betaald was het onderweg. Gelukkig was het dinsdag binnen maar wat schertste mijn verbazing op de envelop zat 1.80 porto dat vond ik niet zo netjes. Omdat ik een hele drukke week had ( bruiloft) heb ik niet meer gereageerd tot ik nu jullie mail kreeg. Ik erken dat ik ook beter had moeten opletten bij het invullen van de bestelling maar naar mijn mening kwam niet automatisch portokosten erbij dat zou wel wat makkelijker zijn nu moest ik jullie bankrekening opzoeken en overmaken en voor jullie is dat ook wat duidelijker dan 2 x storten. Bij een volgende bestelling zal ik daar op letten.
C.A. Ozinga over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij bestelden ballonnen, balloonvine, een taarttopper, een vlag en helium. Eerst heb ik telefonisch contact gehad over de ballonnen, de kleine maat was voor ons voldoende, maar die werd niet meer geleverd. Hierdoor waren we dus duurder uit en moesten eigenlijk door de grotere ballonnen meer helium gaan bestellen, maar daarvoor was geen budget meer. Met onze opmerking bij de bestelling dat de ballonnen in de grote maat elders goedkoper waren is niets gedaan. Omdat we een weekje voor onze bruiloft nog niets ontvangen hadden en er niets verzonden was heb ik nogmaals gebeld. Ik kreeg toen te horen dat de taarttopper niet op korte termijn te verkrijgen was en pas als die er was de spullen verzonden zouden worden. Ik had dan ook eerder een bericht hierover willen ontvangen zodat ik niet zo in de zenuwen had gezeten. Ik mocht direct een andere topper uitkiezen. Die was iets goedkoper (ik wilde geen duurdere moeten bestellen) en daarom kreeg ik voor het overige bedrag van 2,50 nog 4 bellenblazen (dit dekte niet de volledige lading). Over mijn opmerking (ook nogmaals via de telefoon geplaatst) over de goedkopere ballonnen werd niet meer gesproken. Na het telefoontje werden de spullen snel geleverd. De spullen waren verder keurig in orde. Voor de trouwdag aangebroken was hebben we met een deel van de ballonnen de balloonvine volgens het filmpje proberen op te bouwen. Helaas hebben we deze uiteindelijk niet kunnen gebruiken, want zodra we bij de derde serie aankwamen knapten de ballonnen gewoon uit de balloonvine en was er geen ruimte voor meer series. Al met al was onze ervaring dus wisselend.
Els van Maurik over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De ballonnen vines voor het maken van een boog waren niet zo makkelijk als het filmpje doet beloven maar dat ligt wellicht aan ons. Het uiteindelijke resultaat was prima. De verzending was snel Ons feest was compleet.
B. Holtrop over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Op jullie website (http://www.trouwen-feestartikelen.nl) las ik dat een bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Toen dit niet het geval bleek te zijn heb ik via de e-mail contact geprobeerd te zoeken. Toen ik hier geen reactie op kreeg kwam ik er uiteindelijk via een pagina op de website achter dat je op vakantie was en dat ik een ander nummer moest bellen. Een van de artikelen die ik had besteld bleek niet op voorraad te zijn. Toen ik telefonisch aan je collega (Globos) doorgaf dat dit ook een andere kleur mocht zijn werd de order verstuurd en ontving ik deze gelukkig nog op tijd. Ik zou verwachten dat ik een e-mail krijg als één van de artikelen niet voorradig is. Daarnaast zou ik op het moment van bestellen of in de orderbevestiging een melding verwachten dat het bij mij bekende support kanaal tijdelijk is verandert. Wellicht een tip voor een volgende vakantie.
f. van nunen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren tevreden over de afwikkeling van de bestelling en toen bleek - na belofte dat er een artikel toch niet aanwezig was - hebben jullie dat keurig opgelost door een vervangend (duurder) product voor de zelfde prijs te leveren. Kortom een tevreden klant!
M. V/H Kaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Spullen zijn snel geleverd. Het maken van de ballonnen slinger was leuk en handig. Goede prijs kwaliteit verhouding. Formaat van de ballonnen viel wat tegen ( klein ).
de Jong over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De feestartikelen zijn correct aangekomen, alleen de uitleg om de ballonnen te bevestigen vinden we summier en is voor verbetering vatbaar omdat de bevestiging door de vele ballonnen een probleem geeft. Misschien als je een duidelijkere uitleg geeft, er minder problemen zijn . Verder alles netjes afgehandeld.
C.O.T.Martijn-Imperator over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De feestartikelen waren perfect. Helaas hebben we de boog niet meer gemaakt. Ik heb te weinig ballonnen besteld en rood was goed maar moest witte ballonnen. Denk dat ik verkeerde heb gezien, dacht dat ik ook wit heb besteld maar al in al goede dienst, snelle verzending. Geweldig, volgende keer zal ik daar zeker weer bestellen.
Duijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb uw service als zeer snel en goed ervaren! Wel vond ik de ballonnen boog maken een lastig klusje maar het resultaat mocht er zijn en en werd ook zeer goed ontvangen.
B Benjamins over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het artikel war ik had besteld hebben we nog niet gebruikt. A.s Vrijdag trouwt onze dochter dus donderdagavond gaan we de ballonnenboog maken. Maar de bezorging was in ieder geval goed.
AMG Belien over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alle artikelen van de bestelling zijn naar volle tevredenheid ontvangen en gebruikt. Prima en vooral snelle levering. Zal uw webshop met plezier aanbevelen bij bekenden en evt. een volgende keer zelf ook weer gebruiken.
G.N.deGoffau-Terlouw over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Twee keer hebben wij nu iets besteld en het wordt in korte tijd keurig bezorgd. Hartelijk dank voor deze goede service.
janneke over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik had de vines strip besteld. Het was helemaal keurig!! We gaan er een boog en versieringen van maken voor het 40-jarig huwelijksfeest van onze ouders. Als het feest achter de rug is, zal ik jullie foto's toe sturen.
l v/d horst over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de snelle levering deze was correct. Alleen dat lint om een ballonnenboog te maken, hebben wij als niet handig ervaren. Het filmpje zag er mooier uit dan wat de handelingen zijn. Eerste 6 ging goed, daarna - omdat er teveel ballonnen op gaan - floepen ze er weer uit. Dus ben ik maar weer op de oude manier gegaan, gewoon met een draadje en een electrapijp. Dus het lint ligt in de kast. Beetje jammer van het geld, verders tevreden.
Lips over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles in prima staat ontvangen.
Jose van der Steen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben heel erg tevreden over alles. De site is duidelijk , de communicatie verloopt soepel en snel, laagst prijsgarantie werd prima verrekend, de producten -vooral de ballonnen strip- waren super! De verzending was snel en goed verpakt. Al met al heel erg tevreden. Wij hadden in nog geen anderhalf uur tijd een hele grote ballonnen boog staan, echt top!
Maaike Haijes over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik kan alleen maar zegge dat ik de service goed vond. Niks op aan te merken.
Heijligers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De levering was snel. De strips voor de ballonnen werkte goed. De ballonnenpomp werkte niet, na openmaken bleek de zuiger gescheurd en niet vast te zitten. De roosjes op de auto bleven niet zitten. Misschien goed om bij het product te vermelden met welke snelheid de auto mag rijden? Wij hebben op de snelweg gereden met 100 km/u, bijna de helft van de roosjes was er na een half uur rijden af.
M.A. Fitters over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wat een supersnelle service; gisteren besteld, vandaag al in huis. En alle artikelen naar volle tevredenheid. Bedankt!
EA Bathoorn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is naar wens gegaan, waarvoor onze dank.
Behage over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Werd snel en op tijd geleverd! Helaas waren de 100 rode ballonnen een andere vorm en maat en geen metallic zoals ik besteld had en de zilveren ballonnen waren wel goed! De rode waren ook per 10 verpakt en de zilveren in een zak van 100!
Lammen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de artikelen goed ontvangen. De artikelen waren allemaal naar wens, alleen vond ik het toch nog moeilijk om de ballonnen in een spiraal te krijgen voor de ballonnenboog. Maar de boog is alsnog heel mooi geworden en we hebben er veel plezier van gehad.
j Mesker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was heel goed de artikelen, de levering en de service. Wij hadden o.a. ook de led lampjes voor in de ballonnen, beetje jammer van de kleur maar de branduren waren top. 's Avonds 18.00u aangedaan en de volgende dag 12.00u waren ze nóg aan, nu kunnen wij ze nog een keer gebruiken, hoelang ja dat weet niemand. Wij hebben inmiddels uw bedrijf al gepromoot bij de gasten, dus hopen dat dit uw bedrijf ten goede komt.
Jolene Obdam-Dijkstra over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik was niet thuis op het moment dat het pakje kwam, de buurman kwam er later mee aanzetten. Ik dacht nog: ik heb geen wijn besteld (zat in een lege wijndoos), spannend wat zal er in zitten! Het waren de ballonnen Ballonnen waren mooi en sterke kwaliteit. De linten voor een ballonnenboog waren ook helemaal super. Werkt heel makkelijk en het resultaat is echt mooi. Heel mooi is de boog geworden. Bijgaand een aantal foto's. Het is niet gebruikt voor een bruiloft maar voor een sportveiling om geld in te zamelen voor het nieuwe sportcomplex. Later stond de boog mooi recht hoor (op foto met de rode loper is hij een beetje scheef). Groen en rood zijn de kleuren van de voetbalvereniging. Oranje en wit de kleuren van de handbalvereniging. Mocht ik weer eens wat nodig hebben, zal ik zeker weer jullie website bezoeken.
m.a.gielens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde artikelen en het leveringsproces.
M.Berentsen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben uw bestelling zonder problemen en keurig op tijd ontvangen. Niets op aan te merken. Helaas hadden we een folieballon just married besteld, deze liep snel leeg, konden hem niet hard opgeblazen krijgen. Hebben hem toen maar plat op de deur geplakt, deed hij toch nog dienst. Verder geen op of aanmerkingen.
l g Morsink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De artikelen waren snel geleverd, maar alleen de ballonnen pomp zat er niet bij. Ik moest zelf informeren waarom deze er niet bij zat en mijn geld terug vragen . Dit heb ik later wel ontvangen, maar het is jammer dat dit niet vermeld is bij levering. Verder was alles naar wens .
PRKA over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb even op mijn bestelling moeten wachten maar ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
Cynthia over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Top services, niks te klagen!!
Medifit Joop Klasen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bezorging is prima verlopen, snelle service. Bestelling was meteen compleet. Misschien een puntje van aandacht, ik had de balloon vines besteld om pilaren te maken en ballonnen van 12cm doorsnee erbij, echter deze waren aan de kleine kant, lieten makkelijk los uit de gaatjes. Misschien is het handig als erbij vermeld staat dat je het beste ballonnen van bijv 18cm doorsnee erbij kunt gebruiken.
Willems over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles in goede orde ontvangen en alles prima afgehandeld.
Fam. van Tongeren over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Over het merendeel van de bestelling en ook over de (snelle) levering zijn we heel erg tevreden, in de toekomst zullen we hier zeker weer gebruik van maken! Alleen de slingers behorende bij bestelling 1305237 waren niet geheel naar wens (kleur en kwaliteit) en daarom zouden we deze (ongeopende exemplaren) graag retourneren.
Hoogkamer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Een goede en snelle service.
H. Bossenbroek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben zowel de bestelwijze, de duidelijke informatie, incl. filmpje over de ballonnenboog, op de website en de afhandeling van de levering als zeer prettig ervaren. Daarnaast zijn ook de kosten van de diverse materialen alleszins redelijk. Wij vinden het zeker een aanrader. Indien nodig komen we zeker terug en zullen waar mogelijk ook wijzen op jullie website.
E.J.M. Vermeulen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelde artikelen de volgende dag in huis. Half juli gaan wij ze gebruiken, er zullen foto's gemaakt worden en nadien zal ik die u zenden.
Astrid Kailola over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onze bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. De roze loper was een groot succes. Helaas maar eenmalig te gebruiken, maar aangezien de prijs niet te hoog was, bestellen we gewoon een nieuwe als we weer iets te vieren hebben.
H,van Brussel Beheer Bv over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles was prima in orde en op tijd geleverd! Bedankt voor de goede service.
savelkouls over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de bestelling en verzending als goed ervaren.
C. van der Veer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De levering was snel en het filmpje hoe je de balloon vine kunt gebruiken is ook super handig! Het is misschien wel handig om te vermelden dat de goedkope kwaliteit ballonnen niet blijven zitten. Hiermee is enkel het knoopje door het gaatje halen niet voldoende. Dan blijven de ballonnen niet zitten. (knoopje is te klein) Wij hebben toen nog een knoopje om het stripje heen gelegd met de ballon. Wij hebben toch nog mooie pilaren kunnen maken met de balloon vine.
gj burger over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima, geen opmerkingen.
G. Clement over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen en ben tevreden over de producten. Ook over het contact met jullie ben ik zeer te spreken.
mastenbroek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De ene dag bestellen en de andere dag in huis, TOP!! kan niet anders zeggen. Alleen de ballonboog maken was moeilijker, vond ik dan op het filmpje stond. In het begin, de eerste 12 ballonnen ging wel, maar daarna schoten telkens de ballonnen eraf en konden we ze niet meer 4 om 4 krijgen. Ik kreeg de boog in ieder geval niet zo mooi gedraaid als op het filmpje, maar ja het afscheidsfeest van groep 8 van de basisschool was geslaagd. En daar ging het om.
M Bluemink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben uw service als prima ervaren, mede dankzij de feestelijke ballonnen en afzetlint met Just Married erop was het een super dag!! Er was weinig zon deze dag maar de ballonnen deden het ook prima in de regen!! Nogmaals hartelijk dank voor het leveren van het materiaal en ik onthoud dit adres ook voor evt andere partijen!!
Groot koerkamp over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima, volgens planning. Alles in orde.
ria jongsma over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Van mijn kant ging wat mis. Alles kwam op tijd en alles was naar wens en van goede en mooie kwaliteit. Ik kan niet anders zeggen. Tof.
S. de Boer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelling in goede orde ontvangen. Ook erg snel. Wij hadden een Balloon Vine besteld. we hadden goed gekeken naar de video maar we kregen het echt niet voor elkaar om de ballonnen zoals op de video beschreven aan de vine te maken/krijgen. We hebben het toen om en om gedaan en toen is het wel gelukt. Dus al met al is de boog super goed gelukt.
de laat over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
wij zijn zeer tevreden op de manier dat jullie ons benaderd hebben over de ballonnen boogartikelen. Wij zullen zeker positief nieuws overbrengen naar andere personen over jullie site. Dank u.
Stigter over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Vlotte levering en exact wat we hoopte. Wellicht kunnen de ballonnen aan de boog iets groter opgeblazen worden dan de voorgeschreven grootte op het filmpje. Gelukkig hadden we een compressor, want er gaan veel ballonnen in een boog. De boog was op de grote dag ook erg mooi. De helium hebben we kort voor het grote moment gebruikt, want zoals ook op de fles staat, is de drijftijd bij latex ballonnen niet lang genoeg om ze de dag ervoor al op te blazen. Al met al een zeer geslaagde koop!!!
G. Venhuizen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond het een goed service. De spullen kon ik makkelijk bestellen en had ik snel binnen. Wel hadden wij eigenlijk veel te veel ballonnen. Ik had het aantal wat op de site aangegeven stond aangehouden, maar we hadden er behoorlijk wat over. Uiteraard konden we deze voor verdere versieringen gebruiken. We hebben van onze ballonnenboog veel plezier gehad.
voorrips over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heel hartelijk bedankt voor de prima afhandeling van onze bestelling. Het feest zal zeker feestelijker zijn met de slingers en ballonnen.
Facenna over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Dank u voor de goede service en snelle levering :) !!
N. Orij over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hartelijk voor de snelle levering van de balloonvines! Echt super!
Coby van Veenschoten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn tevreden over jullie artikelen. Wij hebben echt een hele mooie dag gehad.
DNHK - Nicolien Kuiper over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Gisteren hebben we de bestelling van de feestartikelen binnengekregen. We waren erg tevreden. Met name over de ballonnen en we willen nu nog meer ballonnen afnemen voor het maken van een ballonnenboog.
Sven Heijboer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima geregeld.
Van der Steen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
In perfecte staat ontvangen. De bruiloft was prachtig versierd en u bent bij meerdere mensen aanbevolen met deze handige dingen.
Tegel-en metselwerken Hemmy Janssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben onze bestelling in goede orde ontvangen en zijn tevreden over de afhandeling en de kwaliteit van de producten.
Valkema over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben voor de bruiloft van onze dochter verschillende feestartikelen besteld. Het viel ons op dat er veel ballonnen niet op voorraad waren, was wel jammer maar doordat er zo veel verschillende zijn, zijn we er toch uitgekomen. En de balloonvine was niet meegeleverd. Na twee keer bellen is hij na ruim een week alsnog geleverd. En de rozenblaadjes hadden een verkeerde kleur, na het sturen van een mailtje werd de goede kleur snel geleverd. Maar mochten we weer iets nodig zijn komen we zeker weer bij globos. Veel keuze en na ervaring met een bestelling in 2010, toch wel snelle levering. Succes!
I Tijmensen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle service. De hartjesslingers waren niet allemaal goed. Sommige zaten aan elkaar geplakt. Mooie sterke ballonnen, alleen de boog was moeilijk te maken. Hebben zelf iets leuks bedacht.
Linda Boeije over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We zijn erg tevreden over de geleverde artikelen. Het pakketje is snel afgeleverd en ook de artikelen bevallen goed!
ANNEMARIE TOP over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Supersnelle levering alles keurig en goed verpakt. Had mijn bedenkingen over de balloon vines. Maar als je het even door hebt werkt het fantastisch, de ballonnenboog is perfect gelukt, veel complimenten gehad!!!!!!!!!! Ga zo door met jullie bedrijf.
Jeffrey Boekestijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was allemaal goed! Bestellingen waren er op tijd alles ging soepel en het personeel was ook erg vriendelijk. De keren dat ik gemaild heb met vragen kreeg ik snel antwoord dus ik ben een zeer tevreden klant.
Sandra van den Berg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling en het bezorgen van het pakket is goed verlopen. De snelheid van de afhandeling vond ik ook goed. Enig minpuntje dat ik wil aangeven is dat van de ongeveer 120 ballonnen die ik besteld heb, er toch zeker 15 tot 20 kapot waren (hier zaten gaten in). Op het aantal ballonnen vind ik dat toch best veel.
P.E. Lith over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hierbij de foto's van onze ballonnenboog die wij maakten voor het trouwen van de buren. We hebben de balloon vine gebruikt en die werkte perfect. Eerst 4 ballonnen aan de ene zijde van de vine en dan 4 aan de andere enzovoorts. Het werd echter steeds lastiger om ballonnen in de vine te doen en sommige plopte er weer uit doordat de vine te vol werd. Waarschijnlijk hadden we 1 of 2 gaatjes extra kunnen over laten tussen de 4 om 4 ballonnen. Wij besloten om de vine in stukken van een meter te knippen, dit werkte een stuk makkelijker omdat ze de boog eerst voor hun huis wilde en daarna voor de feestlocatie. Nu paste de stukken van 1 meter prima in een rit in de auto. We hebben 140 ballonnen gebruikt voor 5,5 meter elektra buis van 19 mm en elke meter vine een keer met een tapeje vast gezet op de elektropijp. De pijp hebben we vervolgens in een paar witte emmers - gevuld met vochtig zand - gezet. De emmers weggemoffeld met een mooi stuk inpak papier met een straatwaarde van 1 euro. Ze waren ongeveer 250 euro goedkoper uit doordat wij de boog hadden gemaakt i.p.v. 300 euro door een prof. bedrijf. Wij waren wel effe bezig met ballonnen blazen maar de boog zat zo in elkaar. En na dat de buren thuis waren weg gereden, was de complete boog binnen een half uur uit elkaar, vervoerd en weer in elkaar op de feestlocatie. Tapeje er om zodat de stukken van een meter weer netjes bij elkaar bleven en voila.
Carolina van de Glind over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb jullie diensten en service als heel goed ervaren. Er zat een ballonnenpomp bij de bestelling die niet helemaal goed functioneerde. Na een mailtje werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. Prima service! Dik tevreden.
papenburg orthopedie b.v. over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles na behoren en op tijd ontvangen.
EJ vd Heg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
In een woord:PRIMA!!
E. Kolsters over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was netjes in orde en werd snel geleverd. De ballonhoudertjes voor 10 ballonnen zullen we nog vaker gebruiken, erg handig!!
j. van engelen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De levering was perfect en de spullen waren erg goed, niets mis mee. Hartelijk dank hier voor, was geslaagd door goede artikelen.
Vanhoutte Carine over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vind het heel goed om bij trouwen-feestartikelen te bestellen, de juiste hoeveelheden wat je precies nodig heb.
Tom Gootzen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De spullen zijn goed aangekomen, waren van prima kwaliteit. M.a.w. ik ben zeer tevreden over uw bedrijf. Éen ballon lekte, maar ik had voldoende reserve. Kan gebeuren.
RJ. Meesters over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Langs deze weg willen wij U doorgeven dat wij toch wel goede ervaring hebben met de door ons bestelde artikelen en de service van Globos. Wij zullen in de toekomst waarschijnlijk vaker gebruik gaan maken van uw site en service.
van zanten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was er snel. Kwaliteit goed. Het is de moeite om u aan te raden aan anderen.
Mirjam ter Laak over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Website met filmpje zijn duidelijk. Bestelling en levering zijn prima verlopen. Afgelopen vrijdag balonnenhart gemaakt en opgezet. Veel positieve reacties gehad, zowel onder de bouwers (strip is ideaal) als onder voorbijgangers.
Bernadette Dullens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was een feest om de doos open te maken. Het maken van een paal of boog was even een uitdaging maar met een beetje advies van jullie site lukte het al snel. Minder fijn is het pompje. Die werkt niet lekker, als je er een ballon opzet dan is het heel lastig om deze luchtdicht aan de pomp te houden en het pompen zelf gaat ook niet heel snel. Uiteindelijk hebben we de voetpomp van het luchtbed gebruikt en dat ging een stuk sneller. Dit was een partij om te testen hoe het zou werken en uitpakken. Nu het een succes blijkt wil ik meer bestellen.
Brouwers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de bestelde artikelen goed ontvangen en alles klopte. De ballonnen en alle andere artikelen zijn van goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met alles en hebben geen verbeter punten. Dus eigenlijk alleen het advies: ga zo door!
Amber Hulskotte over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima service, geen opmerkingen.
RJ. Meesters over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Langs deze weg wilde ik u even laten weten dat wij heden met de post de bestelling (balloon-vines) mochten ontvangen. Binnenkort zullen we ons daar mee gaan amuseren in de hoop dat onze bruiloft op 30 augustus 2013 een succes mag en kan worden.
Vonk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hadden wat moeite met het overzicht van de bestellijst en dat ging dus ook mis. Misschien kan dat wat overzichtelijker gemaakt? Het is overigens door jullie ogenblikkelijk recht gezet en de service was over het geheel genomen TOP!!! Succes met jullie bedrijf.
Vera de Klerk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De artikelen werden erg snel geleverd, hier was ik erg tevreden over. De linten zijn erg mooi, de vines hebben we uitgeprobeerd en het werkt goed. Geen op of aanmerkingen.
Karin van der Meijs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben uw diensten als uitstekend ervaren. De bestelling en bezorging is prima en volgens afspraak verlopen. Wij hebben daarover geen enkele op- of aanmerking, ga zo door!
van zanten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben u ballonnen heel snel binnen gekregen daar waren we heel blij mee. Dit is de moeiten om het aan anderen door te geven. En zijn erg positief. Hier bij onze dank.
E. Wagenaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer tevreden! Bestelling super snel ontvangen en een fantastische ballonnenboog gemaakt! Bedankt!
Brunekreeft over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben onlangs een bestelling bij u gedaan i.v.m. het huwelijk van onze dochter. We waren zeer tevreden over de artikelen en over de snelle levering. Succes met uw onderneming.
L. Hanssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer tevreden!
carina Westeneng over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over het snelle ontvangst. Wat we me wel op viel dat de witte ballonnen veel dunner waren als de zwarte dus eerder een gaatje bij het knopen.
Peterse over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden met de spullen! Suc6 verder met de verkoop en blijf zo doorgaan.
H den Boer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was weer prima!
K.F.Tanis over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling hebben wij in goede orde ontvangen met een nalevering, alles was prima op tijd. Keurig. Het is misschien een idee om een handleiding bij de balloonvine in te sluiten om het juiste gebruik te vergemakkelijken.
E.E. Nieboer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was in 2 dagen binnen, dus snel. Het feest is pas in september dus hoe de ballonnenboog wordt weet ik nog niet. We zijn gewoon vast het een en ander aan het verzamelen.
Don over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima, ik weet nog niet of het werkt, maar ik heb alles ontvangen!
Plus Quaedvlieg BV over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de producten goed ontvangen. Ik heb zelf de ballonboog in elkaar gezet. In eerste instantie lukte het niet de kleuren te draaien, toen ze goed zaten en ik ze om de buis wilde klemmen, klopten de kleuren weer niet. Ik heb de balloonvine toen met ty-raps aan de buis vastgemaakt, deze kon niet meer weg. En dan om en om de kleuren dat ging na een beetje oefenen beter. Dus resultaat was tevreden en ze vonden het mooi.
L Groenwold over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Via de site trouwen-feestartikelen had ik iets besteld waarmee we een ballonnen boog konden maken. We zijn erg tevreden, de spullen werden snel geleverd en op de site stond een mooi filmpje met instructies voor het maken van de ballonnenboog! Hartelijk bedankt voor de service.
Romijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn mening is zeer positief! Ik vond de bestelling snel geleverd en de producten waren wat ik ervan had verwacht! Duidelijke site ook! Zal er op korte termijn nog meer gaan bestellen. 2 kleine minpuntjes: op de site moet je helemaal naar beneden scrollen tot je bij de producten komt. En dat is de eerste keer niet erg, maar als je meerdere producten wilt bekijken, dan word dat vervelend! En ik had niet een hele grote bestelling en toen waren de bezorgkosten duurder, dan de bestelling. Dit motiveert niet om een paar dingen te kopen en zal je eerder alsnog naar een winkel gaan. Maar ja daar is vast niets aan te doen?
Roox over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden hoe snel we de artikelen hadden gekregen. Ga zo door. En als je ooit iemand zoekt die je kunt helpen in het zuiden van het land, dan houd ik me aanbevolen. Want zo een job vind ik hartstikke leuk. De complimenten.
Stichting Vrienden van de Weid over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle service, overzichtelijke website, goede communicatie (Bevestiging e.d.) Heb eerlijk gezegd de doos nog NIET geopend, haha! (Zal wel goed zitten toch?) Ballonnen zijn bedoeld voor de opening van ons buitenbad in Andijk die dit jaar voor t éérst door vrijwilligers gerund gaat worden.
A.Blanken over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelling keurig de volgende dag in huis. Prima!
galloo over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik dank u voor het vlug leveren. Ik wordt alvast vaste klant.
Michiels over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Naar aanleiding van mijn bestelling op www.trouwen-feestartikelen.nl kan ik u meedelen dat ik uiterst tevreden ben over de geweldig snelle levering van mijn artikelen. Ik heb hier helemaal niet op aan te merken het was allemaal netjes verpakt en heel erg snel geleverd.
S. Tieben/ M. Passchier over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling werd snel verzonden en ziet er goed uit. We gaan op 1 mei trouwen, dus we hebben de artikelen nog niet getest. Wel viel mij op dat de rode duifjesslinger niet echt rood is, maar meer cyclaam. Geen probleem hoor, maar wel handig om bij het artikel te vermelden. We komen graag nog eens bij jullie terug!
Jessica Wissink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede service en snelle levering. Ben er erg tevreden over!
o.b.s. De Poolster over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima service.
Dekker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima service!
G.Tomassen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over het bestelde en snel geleverde artikel en ook leuk dat u nog een klein kadootje mee stuurde, we zullen als het nodig is, zeker nog in de toekomst wat bestellen bij u.
Koos van Dishoeck over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb mijn bestelling ontvangen en ben zeer tevreden hierover. Nogmaals dank.
Polman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hebben de bestelling snel en goed ontvangen. Zeer tevreden en zullen vast nog vaker iets bij u bestellen.
ROC Tilburg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de ballonnen. Ook het ruilen is voorspoedig gegaan. Kortom een zeer tevreden klant.
Polman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hebben de bestelling snel en goed ontvangen. Zeer tevreden zullen vast nog vaker iets bij u bestellen.
WMPH Op de Kamp - Smeets over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelde producten zijn in prima staat ontvangen. Fijne site, snelle levering. Van deze kant geen klachten.
Susanne Ammeraal over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben erg tevreden over de service! Snel, netjes en de producten in prima staat ontvangen. Ga zo door!!
marga vlaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Was prima!
Riphagen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was er de volgende dag al! Super snel ,prima geregeld.
Loes Hogendoorn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Een verbeter puntje: Ik baalde een beetje dat het kartonnen bord leve het bruidspaar gevouwen in de doos zat omdat deze anders niet paste. Voor de rest afwerk/ levering prima.
h schurink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Helemaal goed. Kwam op tijd aan, precies zo als het hoort.
weterings over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben erg tevreden over jullie service, netjes en vooral snel geleverd.
jsi veer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben er tevreden over. Wij sturen wel een foto door hoe de pilaren geworden zijn; dat is pas in juni.
achterbergh over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik was uitermate tevreden over de bestelling en levering. Niks op aan te merken.
W de Haan over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De spullen waren heel snel bezorgd,helaas hebben we nog niet geprobeerd om een ballonnen Boog te maken. Ook omdat de kleur van de ballonnen tegen viel de kleur moet ivoor zijn maar ze zien er een beetje goor uit.
Niek Cornelissen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de hele bestellingsprocedure goed ervaren. Betaling verliep vlot en daarna ontving ik de spullen meteen de dag erop. Dus kort gezegd, prima service!
M.vd.Ouweland over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Jullie hebben een overzichtelijke site en de bestelling is vlotjes en netjes afgeleverd. Ik ben uitermate tevreden.
TAM Luchies over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Nette prijzen en een zeer snelle afhandeling van de bestelling. Ik ben erg tevreden!
Nathalie van Zuijlen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben erg leuke standaards van de ballonnenstrips gemaakt. Wij vonden het alleen erg lastig om de aangegeven hoeveelheid ruimte te bewaren. Dit was vaak moeilijk doordat er te veel ballonnen op elkaar kwamen. Daarbij waren de rondjes soms te groot, waardoor er door de druk om andere ballonnen erboven te plaatsen, de ballonnen daaronder knalden of los raakte. Maar het is al met al een leuk gezicht geweest!
Kicken over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is in goede orde verlopen, we zijn tevreden.
T. Koers-Verheij over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn tevreden over de producten, snelle levering en de service van Trouwen-Feestartikelen / Globos b.v. In eerste instantie was er 1 artikel niet meegeleverd, we kregen een snelle reactie op ons mail en hadden dit de dag na uw reactie reeds in huis. Echt TOP ....... Ga zo door !! Hartelijk dank,
de lisdodde vof over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij vonden de service erg goed en danken jullie hiervoor.
MM de Bruijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond het helemaal prima! Duidelijke site, duidelijk wat er wanneer gebeurt en een snelle en goede levering. Ik zou geen verbeterpunt weten.
L.C. van der Lugt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede snelle service. Als ik me goed herinner, kreeg ik na bestelling een factuur naar m'n e-mail. Vanaf deze factuur kon ik vervolgens met IDeal betalen. Bij andere online-winkels kan deze IDeal betaling meteen na het bestellen op de site gebeuren. Maar op deze manier ging ook prima. De bestelde balloon vine was ook prima, ik kon dit artikel niet snel bij andere winkels vinden. BaloonVine niet gebruikt voor trouwerij maar voor iemand die terug kwam uit Australië. Duidelijk instructie filmpje op de site, top.
Braat over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij trouwen pas op 1 maart 2013 dus kan dan pas aan jullie laten weten wat onze ervaring met jullie artikelen zijn.
M. Rosenbrand over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Helemaal tevreden. Ze waren alleen niet helemaal bestand tegen de harde wind van die dag maar daar is niks aan te doen. Wij zijn helemaal tevreden en zullen zeker vaker bestellen als we iets in die categorie nodig hebben!
Schreven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de goede en snelle levering, ben tevreden.
mhp van Koppen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik wil jullie mededelen dat de service goed en snel was. Vanaf volgende week gaan we de ballonnenboog uitproberen. We hebben er zin in.
Marie Anne berkers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik had een strip gekocht voor een ballonnenboog maar Het was super moeilijk om de boog te maken. Het lijkt heel makkelijk maar is super moeilijk. Jullie service is perfect.
Evelyn Vannuys over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hadden al eens eerder bij jullie besteld, maar de service en levering gaat nog net zo snel en stipt als toen. De kwaliteit van de ballonnen is ook erg goed. Wij zijn dan ook super tevreden.
Molenaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima ballonnenboog geworden. Balloon-vine werkt heel handig! De witte ballonnen waren van goede kwaliteit, hebben het zelfs een dag bij 12 graden vorst uitgehouden! De rode hartjesballonnen knalden wat sneller bij het opblazen. Ook zaten er enkele met kapot bovenstukje in de zak. Bezorging was snel.
Doelwijt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service was uitstekend. Bestelling was op beloofde datum in huis. voor de ballonnenboog is het van cruciaal belang dat de ballonnen even groot zijn zodat je allemaal in de strip passen. Als ik weer een evenement moet organiseren weet ik de weg naar jullie. Verder geen op- of aanmerkingen ga vooral zo door!
nijnenhuis over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben inderdaad een bestelling gedaan die ons uitstekend is bevallen. We zijn ook erg te spreken over de snelle levering.
A Boertien over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We danken U voor de toegezonden artikelen. Ballonnen waren van goede kwaliteit maar het pompje werkte niet optimaal. We hadden wat problemen met het bevestigen van de ballonnen aan de strip. Hadden misschien de ballonnen toch iets te groot. Maar opa en oma waren erg blij met de verrassing en daar ging het om. Succes met uw bedrijf, wij waren tevreden.
Schoonderwoerd over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is wat moeizaam verlopen daar ik eerst andere artikelen kreeg dan ik had besteld. Nadat dit netjes door jullie was opgepakt en de juiste artikelen zouden worden opgestuurd, bleek dat er alsnog een artikel anders was dan op de site vermeld. Ook dit hebben jullie netjes opgepakt en meteen op de site gewijzigd. Omdat het zo gelopen was, boden jullie aan om het bedrag van het bepaalde artikel te retourneren. Dit vond ik erg netjes, en heb een tegen deal gemaakt als blijk van waardering. Over de uiteindelijk geleverde artikelen en jullie dienstverlening ben ik dan ook zeer tevreden. Hopend jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Linda Wetzels over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is snel verwerkt, correct geleverd en hetgeen we hebben besteld voldeed volledig aan de verwachting. Kortom, zeer tevreden.
Martine van Zijtveld-Nijsten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Jullie service was helemaal prima! Ik had 2 roze artikelen besteld, waarvan ik wilde weten of het dezelfde kleur was. Ik werd door een van de medewerksters (Inge) teruggebeld, nav mijn vraag via de mail. Ze heeft gecheckt of de kleur overeenkwam. Daarna is mijn zus uit Terneuzen de bestelling gaan ophalen. Alles lag klaar, zoals besteld. Dank,
Kerremans over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Complimenten voor de goede en snelle service. De ballonnenpilaar zag er schitterend uit en is van goede kwaliteit. Ik kom zeker terug bij jullie als ik wat nodig heb voor een gelegenheid. En ik zal mijn familie en vrienden jullie site aanbevelen. Bedankt nogmaals.
Tommy Degraeve over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima ontvangen en meteen ook erg handig om het feestdeco op aan te vullen.
Willem Boon over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was er super snel! De boog zelf was wat lastig in elkaar te zetten met zoveel ballonnen op een klein stukje. We hebben 2 ballonnen bevestigd en 2 gaatjes overgeslagen, zo ging het prima!
dijkstra over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service en snelle levering is me erg goed bevallen. Ook de ballonnen waren van goede kwaliteit. Bij een volgende trouw- of feestpartij zou ik zeker via jullie site opnieuw bestellen.
A.R. Gijzel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is goed afgeleverd, echter het enige minpuntje is dat de zak witte ballons opengescheurd was. Hierdoor kan je niet controleren of er voldoende ballonnen zijn afgeleverd.
Manouk Latjes over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles was mooi op tijd geleverd! Dat was heel fijn. Wel hadden we de ballonnenboog besteld van 5 meter en had daarvoor 100 ballonnen, daar kon ik er nog wel wat meer voor gebruiken. Maar een prima service en goede kwaliteit. Bedankt!
Oosterloo over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onze ervaring is prima. Artikel komt exact overeen met info op jullie site. Dit evenals de uitleg over het gebruik ervan. Helemaal top!
P.Swank over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Geen verbeterpunten. Bestelling is goed aangekomen en de uitleg op de site over hoe een ballonboog te maken, was duidelijk!
Roks over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik had spullen besteld op www.trouwen-feestartikelen.nl die ik heel snel heb ontvangen en ben zeer tevreden over de site.
Elise van Vugt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de snelle reactie van de kant van Globos. De site is klantvriendelijk en je weet als klant waar je aan toe bent! Ik ben benieuwd hoe snel ik mijn bestelling binnen heb!
H. Huiting over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Vanmiddag de ballonnenboog gemaakt, ziet er geweldig uit. Alleen heb wel meer gaatjes open gehouden want anders krijg ik ze er niet meer tussen. En te weinig ballonnen!!! Verder voor herhaling vatbaar.
S.t. Verwijmeren over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Niets op aan te merken. Ging snel en eenvoudig. Leuke site!
oostwal.s over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering,service en artikelen. Zeer aan te bevelen aan vrienden. Ga vooral zo door!!!!
R. van Tintelen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelling is prima verlopen, goed ontvangen etc. Wellicht een iets duidelijker instructie over gebruik ballonnen strip, onderlinge afstand i.v.m. grote van ballonnen (welke gekozen is) m.a.w. grotere ballonnen, meer tussenruimte etc. is een overweging waard.
J. Wieland over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben alles al zeer prettig ervaren! Bedankt hiervoor!
Bea Theunisse over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Kort gezegd: Was prima. Snelle levering, goede uitleg op de site.
Berkvens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hierbij wil ik jullie laten weten dat de site goed en overzichtelijk is. De bestelling snel en zorgvuldig geleverd en afgehandeld is. Nogmaals mijn dank hiervoor.
A.Meulenberg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima service, snelle levering. Bedankt
S. Gerritsen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben onze bestelling in goede orde en snel ontvangen. Onze dank daarvoor.
M. Popper over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Uw internetsite vond ik aantrekkelijk. Als verbeterpuntje zie ik wel een inrichting waardoor zoveel scrollen niet nodig is. Nu is vaak een hele lange lijst. De prijs / prestatie verhouding vond ik goed. Ik heb echter de artikelen zelf nog niet kunnen zien. Ik ga trouwen in Cuba en vriendinnen van mij nemen het mee naar Cuba. Het daarom ook direct op het adres van een vriendin afgeleverd. Ik vertrouw er echter op dat de kwaliteit in orde is. De levering was keurig. Snel en adequaat. Hartelijk dank voor de service.
A.VAN T HOF over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben bijzonder tevreden over de service en producten door jullie geleverd. De ballonnen waren van goede kwaliteit. De materialen zijn snel geleverd, en het was plezierig om de. Bestelling te kunnen volgen in voortgang middels mailing en site. Dank hiervoor.
G.J. van Driel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wat we besteld hebben is goed aangekomen. We vonden het wel jammer dat het lang geduurd heeft door betaling wat achteraf anders moest en wij niet wisten. Dit zou een aandachtspuntje kunnen zijn voor jullie dat duidelijker aan te geven!
rowan Veenstra over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ben zeer tevreden, bestelling was snel binnen.
Crum over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Voor het maken van een ballonnenboog de balloonvines besteld. Een handig systeem. Makkelijk te bestellen en snel in huis, niks op aan te merken.
WINDT V DER over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelling was vlug binnen. Was helaas vergeten een paar extra ballonnen te bestellen en die hadden we achteraf nodig er zaten een paar lekke tussen.
gijzen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima ervaren.
Berkvens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wat tot nu toe ervaar is alles correct, ook de webwinkel is goed, overzichtelijk en snel te vinden. Nu, na betaling afwachten hoe snel mijn bestelling geleverd wordt. Maar volste vertrouwen dat dit goed komt.
W. Revier over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelde producten zijn vlot geleverd en zien er prima uit (ze zijn nog niet gebruikt maar dat gaat binnenkort gebeuren) en ik ga ervan uit dat dit een geweldige versiering gaat worden. Inmiddels heb ik al een tweede bestelling net zo vlot afgeleverd als de vorige binnen, eveneens naar volle tevredenheid.
Vossenberg Transport BV tav Patrick Vand over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super site, hele snelle levering, mooie producten. Kort en bondig, nietwaar?
John Aarts over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn ervaringen zijn positief. Snel en compleet geleverd. Prima op tijd voor de verjaardagsparty van mijn dochter.
Anouk Kievit over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de producten. De ballonnen waren van goede kwaliteit en mooie kleur en de baloonvine was inderdaad erg handig. Heel tevreden dus!
Modderkolk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de bestelling in goede orde ontvangen en binnen de gestelde termijn!
Nicole Vierwind over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Levering was zeer snel. De ballonnen waren ook erg mooi.
Lisa bol over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik kan niets anders dan lof uitspreken over de gehele procedure. Vanaf de zeer uitgebreide en duidelijke mooie site tot het razend snelle verzenden/ontvangen. Ik dank u hartelijk voor de service en zal zeker, indien nodig, gebruik maken van u site.
De vries over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was mooi op tijd, en de ballonnenboog die ik gemaakt heb met die strip was fantastisch!! Het was mooi materiaal weinig ballonnen die stuk zijn gegaan, en ik zal iedereen aanbevelen om bij jullie te bestellen. Super bedankt we hebben een supertrouwdag beleefd, en m'n schoonzus dacht we een bedrijf hadden ingehuurd zo mooi vond ze het. Veel reacties op de versieringen gehad
Rien van der Hooft over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn heel tevreden over de snelle levering en tracking.
Elvira Beishuizen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond de artikelen goed en ze zijn snel bezorgd. Prima service.
mertens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hadden het filmpje op de site bekeken hoe makkelijk het was om een ballonnenboog te maken, ons viel dat erg tegen, vooral met 2 verschillende kleuren raakten we nog al eens in de knoei! Maar we hebben het gered en het resultaat mocht er zijn! De levering was correct en snel, waarvoor dank!
Joost van Vliet over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles perfect afgeleverd. Bedankt.
Jeanne Legius over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De levering en artikelen zijn positief ervaren.
Backbier over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was wat onhandig dat bij de bestelling niet meteen verzendkosten mee werden gerekend ondanks dat ik verzenden binnen Nederland had aangevinkt. Daardoor werd her spannend of de betaling goed verliep en de zending op tijd aan zou komen. Uiteindelijk is alles op tijd en naar verwachting geleverd.
Nijsen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben heel tevreden met deze site. De bestellingen kwamen ook heel snel bij ons terecht.
van ommeren over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik kan er niets anders van maken dan dat ik heel tevreden ben over jullie diensten. Ik zou zeggen ga zo door.
W.M.C van Leeuwen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onze bestelling van 24-9-2012 goed ontvangen en (nog) op tijd! Het was alleen jammer dat er van de witte en gouden ballonnen toch een behoorlijk aantal niet op te blazen was. Gezien de korte tijd hebben wij hier niet meer over gereageerd en hopen bij een volgende bestelling dat dit in ieder geval minder voorkomt. De ballonnen waren stevig genoeg, dus daar lag het niet aan. Nogmaals bedankt voor de snelle levering en wij zullen zeker jullie aanbevelen bij onze familie, vrienden en bekenden. Trouwens bij kregen jullie adres van een familielid die ook bij jullie besteld had. Nog een fijn weekend en misschien tot een volgende keer.
Geke de Bruin over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het ging allemaal super, snelle levering! Zag er netjes uit!
van norel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben tevreden over de service en de leveringstijd van de website. Als ik nog dingen nodig heb, zou ik ook zo weer bij jullie bestellen.
M. Vliegers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb het artikel gekocht waarmee je de ballonboog zelf kunt maken en een hulpmiddel om eenvoudig een knoop in de ballonnen te krijgen. De ballonnenboog was m.b.v. het artikel zó gemakkelijk te maken en het resultaat was verbluffend! Ook het hulpmiddeltje voor de ballonnen was een uitkomst. Het ging hierdoor erg snel en voorkwam blauwe vingers (bij het knopen van wel 100 tot 150 ballonnen). Kortom SUPER!
kerstens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben alles op tijd ontvangen. Onze hartelijke dank.
Jansen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We kunnen alleen maar heel positief zijn! Alles is gegaan zoals het op de website staat. Keurig op tijd, na de betaling, verzonden. Het ballonnenlint voldeed prima, zelfs een groot succes. Fijn ook dat jullie hebben laten weten dat de betaling binnen was.
Praktijk Zoetelief & Postema over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De balloonvines zijn erg handig. Ik had van te voren op YouTube een filmpje bekeken hoe je de ballonnen het beste kon bevestigen aan de boog. Diameter was goed, we kregen alleen niet zo'n mooie spiraal. Verder zijn we op zoek naar een elektrische pomp en een ballonnenknoper/hulpstuk, zodat het opblazen een stuk sneller gaat en je vingers niet rood, blauw en paars worden van het ballonnen knopen. Hebben jullie dit ook in jullie assortiment? Levering was prima op tijd.
A.L. Boers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We zijn heel tevreden over uw service: de bestelling was compleet en was snel geleverd. De artikelen waren goed. Eén minpuntje van de rode loper: die is moeilijk te bevestigen aan de stenen. (er zaten plakstrippen op) Wij hebben een bordestrap en omdat het gevaarlijk werd, i.v.m. struikelen, hebben we later de loper weggehaald.
C. Leeman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren heel tevreden over de snelle service.
Rops over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik had niet zoveel besteld maar ik was in alle opzichten erg tevreden over het bestelde. Ik zal jullie site zeker bij anderen aanbevelen.
J.Kauffmann over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden. Had de bestelling vlug binnen. Er was iets misgegaan en dat is heel netjes opgelost. Niks anders als lof voor jullie, ga zo door zou ik zeggen.
van Laarhoven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snel een nette service!
Bamerny over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben blij dat de bestelling snel en goed gegaan is, alleen ik heb de spullen nog niet gebruikt. Het is voor in november. Zodra ik gebruikt heb, laat ik u weten.
t atrium over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle service, was wel even wennen hoe ik de mailtjes moest lezen maar wel duidelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Kreeg ook meteen geld retour gestort met dat wat niet geleverd kon worden.
Janssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onze bestelling was goed en deze was snel binnen, dank jullie wel.
P. Zeeman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden over de geleverde artikelen. Het was alleen jammer dat de bloemen niet voorradig waren. Het is misschien handig om aan te geven hoeveel jullie val die artikelen op voorraad hebben, zodat je van te voren weet of er genoeg zijn of niet. Nu kwamen we er op het allerlaatste moment achter en moesten we alsnog ergens anders kunstbloemen kopen. Het is ook fijn dat je de artikelen die je niet gebruikt kan terug sturen. De site is verder overzichtelijk.
g. van betuw over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling van 040912 heb ik na tevredenheid ontvangen en het was goed voor elkaar. Ik hoop dat dit met deze laatste bestelling ook zo verloopt.
F.Docter over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de volgende dag al onze art. ontvangen. Alles prima geregeld met goede service en makkelijk te doen. Dank jullie wel.voor deze mooie boog.
Blixt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Jullie dienstverlening was prima. Ik heb de bestelling vlot gekregen. Ik had een hulpmiddel voor een ballonnenboog besteld en het filmpje op internet doorgenomen...helaas niet helemaal afgekeken toen ik de bestelling deed. Want het is best moeilijk om de versteviging te maken. Maar het is gelukt, dus dank.
P.w.peelen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening zoals die bij ons is uitgevoerd.
A. Pouwelse over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de artikelen goed ontvangen en hebben er uiteindelijk ook een mooie boog van kunnen maken. Het apparaatje om ballonnen te knopen was in het begin even een gevecht, maar na een aantal keren goed gedaan te hebben, een enorme uitkomst! De Balloon Vines lijken heel simpel, maar dit is echt niet het geval. We hebben een keurige mal van 18cm gemaakt, maar kwamen totaal in de knoop met de ballonnen omdat deze nog te groot waren. De video die deze zo simpele handeling laat zien is naar mijn idee ietwat vertekenend. Maar goed. De boog was voor mijn grootouders en zij hebben er enorm van genoten en vonden het een prachtige boog! Al met al, geslaagd!!
IJ.Prins over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de bestelling snel en goed ontvangen. Grote klasse.
ringeling over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We zijn tevreden over product en de snelle levering. Toppie!!
M. Weustink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben alles snel en in goede conditie ontvangen. Alles ziet er goed uit. Bedankt daarvoor.
Carla Bleeker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima verlopen de bestelling, er was iets niet op voorraad ben ik gebeld voor een alternatief. Helemaal goed. Bestelling ook prima.
Sharwin Links over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond jullie service uitstekend. Op jullie website is alles overzichtelijk. Artikelen van jullie is van goeie kwaliteit, althans wat k had gekocht. En het over de levertijd niets te klagen. Het was heel snel afgeleverd. Echt top, mogen andere webshops een voorbeeld van nemen.
C. Bruintjes over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben alles in goede staat ontvangen.
Inge Muller over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben zowel de Vines als de balonnen bij jullie besteld. Deze werden snel afgeleverd. Op de website staat duidelijk vermeld hoe de boog in elkaar gezet kan worden. Met 50 minuten waren de (200) ballonnen opgeblazen en bevestigd aan de Vines. Het opzetten zelf kostte ons 30 min. PERFECT! Veel positieve reacties op de boog gehad. Wij komen een volgende keer zeker bij jullie terug.
Cindy Huisman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ben zeer tevreden over de snelle bezorging. En email wordt direct beantwoord. Volgende keer bestel ik weer.
Kroon over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond het allemaal top. Helemaal niets mis mee. Had keurig alles binnen en was perfect. Was ontzettend blij met de ballonnenslinger maken, dat was een succes op het feestje. Ik zal zeker opnieuw bestellen als ik iets nodig heb.
Fa. A. v.d. Wagen & Zn. over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer snelle levertijd. Heel correct.
Taks over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goed.
Marielle Everaert over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de afhandeling van mijn bestelling als prettig ervaren. Ook gaven jullie een goed alternatief voor de witte verzwaringszakjes en heb ik de zilveren genomen. De spullen moeten nog even in de doos blijven, maar het zal vast allemaal mooi staan!
L.de Korte over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de bestelling ontvangen. We zijn erg tevreden over de artikelen, ze hebben goed dienst gedaan op de bruiloft.
Josje Zijl over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Perfecte service, leuke artikelen! De verschillende maten van de champagne kleurige linten waren helaas niet allemaal dezelfde kleur, maar dat mag de pret niet drukken.
meesters/smits over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hartelijk dank voor de artikelen ik heb ze in goede orde ontvangen, alles zat erin dus we kennen gaan feesten. In het vervolg kan ik u mededelen dat ik bestel bij u zaak.
Groothuijsen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service was helemaal goed snelle levering goed verpakt en prima tips via de website. Website ziet er overigens ook goed uit! Echter de ballonnen zijn de dag voor gebruik opgeblazen en een dag later hebben we er zeker 20 moeten vervangen! Reden??? Echt geen idee was wel jammer en stressen maar goed is allemaal achteraf gepraat. In ieder geval fijn dat ik nu nog de gelegenheid krijg om dit te melden.
schouten houtman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden met de artikelen die wij besteld hadden en de snelle aflevering. Wij zullen u zeker aanbevelen indien iemand ons vraagt waar we die leuke spulletjes vandaan hebben.
M.G.H. van den Bogaard over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles goed en snel verlopen. Geen klachten over bestelling of levering.
W. de Vries over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de bestelling ontvangen.
Fiona Wieldraaijer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De ballonnenboog heeft mooi gestaan, maar het werd niet zo mooi als op jullie filmpje. Waarschijnlijk hadden we de ballonnen te groot opgeblazen. Een volgende keer proberen we het met kleinere ballonnen. Verder ben ik heel erg tevreden met de service, hoor!
te Kulve over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is prima bezorgd en goed aangekomen.
Pool over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik wou al een berichtje plaatsen op de website maar ja, zo kan het ook. Alles is in orde binnengekomen, snel, goede ervaring. Over de kwaliteit kan ik nog niks vertellen, pas morgen beginnen wij met de ballonnenboog, dus...
BVBA Multicompany over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede service en de snelle levering, voor het zeer groot aanbod dat jullie aanbieden en het correct opvolgen van de noden van uw klanten. Zal in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen bij jullie bedrijf.
PHJ van Wezenbeek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima en snel.
Groesbeek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling kwam keurig op tijd binnen en was goed verzorgd.
Pater over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over jullie en zal in de toekomst wederom gebruik van maken. Geen lange wachttijd, bestelling binnen enkele dag in huis. geweldig.
lemstra over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles keurig ontvangen, bedankt!
bek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Graag wilde ik u bedanken voor de zeer nette verzending, zorgvuldig verpakt is alles in goede staat bij mij aangekomen.
Marjolijn Jansen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hartelijk dank voor de snelle levering! Vandaag alles in goede orde ontvangen.
Janmaat over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelde artikelen had ik heel snel in huis en in goede orde ontvangen. Prima service en zeker indien nodig voor herhaling vatbaar. 6 september zal een en ander in volle glorie staan. Echt geweldig en een grote aanrader.
M. Bosch over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn zeer tevreden over de vlotte service en afhandeling van onze bestelling.
J.M. van Dam over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bezorging is goed verlopen. Gisteren besteld en vandaag in huis. De artikelen zijn zoals ze stonden vermeld op de site. Kortom prima verzorgd. Onze dank hiervoor.
Everts Inge over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heel tevreden, snelle service! De doos was wel stuk bij levering.
Mariëtte Janssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vind het prettig dat ik zo op de hoogte gehouden word met een status. Tot nu toe ben ik tevreden over jullie behandeling naar de klant toe.
R. van Sloten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het bestelde binnen 2 dagen ontvangen, ben dus zeer tevreden. Ga zo door.
Frijns over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle reactie bij vragen of als iets niet op voorraad was. Wel jammer dat er vrij veel producten niet op voorraad zijn die jullie op de website hebben staan. Correcte afhandeling bij producten die elders goedkoper waren. Eenmaal verstuurd goed op de hoogte gehouden van het verloop en snelle levering.
M.S Klootwijk-Drommel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling van de artikelen zijn keurig ontvangen. Ik ben zeer te spreken over de service, dus ga zo door.
R.J. Middelbos over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Over de dienstverlening kunnen we kort zijn: prima kwaliteit en snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs!
M Kant over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De spullen zijn goed op tijd binnen gekomen.
Adema over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was er al heel snel, ik meen na 2 dagen. Dat was echt super! De ballonnen waren ook prima, de ballonnenpomp werkte echter niet. Dat is zonde van het geld. Door alle trouwdrukte en stres zijn we er niet aan toegekomen om deze terug te sturen. Maar wanneer ik dingen bestel verwacht ik ook dat het het doet.
A. van Die over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle levering, goede prijzen. Dit is goed bevallen en iets om te onthouden voor de toekomst.
P. Boom over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb u diensten als zeer goed ervaren, snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status. De producten waren prima geen op- of aanmerkingen.
Boon over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelling is top gegaan. Snelle en duidelijke site. Zeer positief.
J.M. Schimmel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn erg tevreden met alle artikelen die we bij u hebben besteld. Het werd snel en goed afgeleverd. We zullen zeker uw site bij onze vrienden aanraden.
W.H. Zandbergen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De spullen zien er goed uit, jammer dat 1 slinger niet voorradig was. Ik kan er verder nog niet zoveel over zeggen want de bruiloft is pas op 18 juli.
Fam. Wagenaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De ballonnen etc. zijn in goede orde ontvangen. De ballonnenboog stond prachtig op onze bruiloft. Helaas was de Helium fles geen succes. Ik heb de oranje plastic aansluiting op de fles gedraaid maar er kwam geen helium uit. Daarna heb ik de oranje aansluiting weer losgedraaid. Op het moment dat hij helemaal los was, begon het gas uit de fles te spuiten.
Erik te Kamp over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima. Bestelling was vlot binnen, compleet en heeft zijn doel gediend: de buren waren blij met de ballonnenboog.
S.Schipper over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service was echt heel snel, zeer tevreden erover. Hoe we het product ervaren kan ik echter pas eind van de maand vertellen omdat we het pas 27 juli gaan gebruiken.
G. van der Laan over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde feestartikelen. Ze zijn erg snel en dus mooi op tijd geleverd en konden we dus nog even oefenen met de balloon-vine. Dit ging niet zo goed, we konden het gewenste patroon niet goed voor elkaar krijgen. Maar we hebben zonder dit hulpmiddel toch een hele mooie boog kunnen maken. We hebben een deel van de ballonnen een dag van te voren opgeblazen. En op de dag van het plaatsen waren ze nog in een goede staat.
Joan de Jong over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle levering en goede service.
Janssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Dit was mijn 1e en ook onmiddellijk een positieve ervaring met uw diensten. Zeer vlotte afhandeling.
H Post over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben het prima ervaren, snelle service en het waren prettige artikelen om te gebruiken, vooral de balloonvines, erg gemakkelijk! Dank u daarvoor.
Michelle Schreurs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima service! Alleen jammer dat de bestelling niet compleet was bij bezorging, wel heel snel en correct opgelost en nagezonden. Maar dit verhaal had ik ook van anderen gehoord, dus wellicht... beter voorkomen dan genezen!
Esther over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De levering was super!!! Heb ze alleen nog niet gebruikt, maar dat laat ik snel weten.
Erades over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede producten alleen jammer dat de 1e set nooit is aangekomen. Maar 1 telefoontje en een nieuwe gestuurd en kwam gelukkig op tijd binnen. Goed gedaan.
heuvelman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heb de bestelling netjes ontvangen. Er ontbrak een artikel maar gemaild en meteen de volgende dag was het al binnen. Keurig hoor.
Ied van Wijnbergen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De artikelen die ik besteld had waren allemaal prima. Had ook de strip voor de ballonnenboog besteld, wat een uitkomst is voor een leek. Boog was nu heel simpel te maken. Filmpje op youtube goed bekeken. De pompjes zijn prima om een paar ballonnen op te blazen maar niet als je er 200 moet opblazen. wij hebben toen onze compressor gebruikt, ging wat vlugger.
M van den Assem over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer snelle service en levering. Top!!!!
S.Havinga over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Helemaal super tevreden. Morgen gaat onze dochter trouwen en we hebben net een mooie boog gemaakt. Ik ga zeker nog wel eens weer wat bij jullie bestellen.
A. v/d Werf over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben een strip besteld om een ereboog te maken. Onze Oranjevereniging bestond dit jaar 100 jaar en daarom hebben we een oranje ereboog gemaakt. Met de strip ging het gemakkelijk en de tips van jullie site was het goed te doen. Ik hen dus tevreden met jullie artikel en als er weer een ereboog gemaakt moet worden dan denk ik aan jullie.
Vale over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zij erg tevreden over diensten. De bestelling was vlot geregeld. Het instructiefilmpje op de site was duidelijk. Het resultaat was een prachtige ballonnenboog en een feestelijke dag.
Gerrits over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was in de puntjes verzorgd. We zullen jullie zeker aanbevelen.
Van Donkersgoed b.v. over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn zeer tevreden over de bestelling. De levertijd was ook keurig.
Steef van Hoof over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn bestelling is naar alle tevredenheid, mooi op tijd binnengekomen en was ook wat ik bedoeld had. Hartelijk Dank.
Fitpoint Health&Sportsclub over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Uitermate tevreden. De mogelijkheid voor te betalen is prima, mail dat je iets besteld hebt. En natuurlijk ook een mailtje als de betaling nog niet binnen is. Al met al een dikke 9
I. Van Doorn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Jullie hebben een uitstekende service verleend. Omdat ik laat besteld had en bang was dat het niet op tijd zou komen had ik even gebeld. Als gevolg hiervan hadden jullie er zelfs een dubbel gestuurd! Deze heb ik geretourneerd. Alsnog hartelijk dank!
HC de Vaal over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik had de bestelde artikelen snel en netjes binnen, maar ik wilde een boog van ballonnen maken met zo'n Balloon Vine maar er zat beschrijving bij. Dat was erg jammer, ik heb wel op internet gekeken en het is wel goed gekomen, maar ik vond dat erg jammer. Je bent al druk met van alles en nog wat, dus het had makkelijker geweest als het beschreven zou zijn. Maar verder geen klachten of zo, meer misschien een tip!!
Monika Drok over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goed! Snel en handig.
A. Beens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle levering, goed materiaal! Mede dankzij jullie een geweldige ballonnenboog!
m.dekker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ziet er goed uit, ben er heel erg blij mee.
Garage de Block over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben een goede ervaring met uw bedrijf gehad. De bestelling werd ook keurig op tijd geleverd en was zoals wij op de website hadden bekeken.
r nieuwenhuijse over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was snel geleverd en de producten tot volle tevredenheid. Bijgevoegd nog een foto van de ballonnenboog.
M. Bouman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima gegaan allemaal, duidelijke website en de beloften werden waargemaakt, SUPER.
Dorrestijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Product in goede staat en snel ontvangen. Moet nog gebruikt worden, maar vorig jaar zelfde product besteld (kan het niet meer terugvinden) en is toen goed bevallen. Perfect om een ballonboog mee te maken.
verhoef over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service was erg goed! Ik zou zeker nog eens bij jullie bestellen!
N. Malipaard over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de goederen in goede staat ontvangen. Ook onze vorige zendingen waren goed. De levering was snel, wat ik uiterst prettig vind. Geen lange wachttijden en goede service.
Collewijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Die spullen zijn goed binnen gekomen Heel erg bedankt ervoor. Nu op naar de dag dat we alles gaan gebruiken.
Dexter over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Geweldige taart topper!! Jammer dat deze taart topper niet leverbaar is met een donkere bruidegom! Verder is het een hartstikke leuke taart topper!!!!!! Mochten we nog iets nodig hebben, bestellen we zeker weer bij jullie en zullen jullie aanraden voor een bruiloft etc!! Alle artikelen die we besteld hebben zijn trouwens top! Erg leuk en mooi!!
M.Alberti over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De artikelen waren de volgende dag na de bestelling binnen en compleet! Dus dat is helemaal goed gegaan :). De boog gaan we 22 juni in elkaar zetten dat moeten we nog gaan ervaren.
Anneveld over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super levering en service, spullen zijn top echt een aanrader voor vele mensen. In de toekomst gaan we zeker weer hier naar toe.
Wilma Altena over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het pakketje is inmiddels aangekomen. Het was wel net iets te laat. Heel erg is het niet, we gebruiken het gewoon een andere keer. Bedankt voor uw hulp.
D.J, van Beelen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben heel tevreden over de bestelling die ik gedaan heb. Had het vrij snel in huis. Ik vind het een leuke site en je kunt er van alles vinden.
van Assema over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was snel en correct uitgevoerd. Het ging alleen toch even moeilijker met de ballonnen vine dan in het filmpje werd vermeld, maar is uiteindelijk wel gelukt.
Fam. Kok over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Dank je wel! Het was verder fijn om bij jullie te shoppen. En ik heb de site onder de favorieten staan zodat ik - als ik weer wat nodig heb - jullie weet te vinden.
A.Lunenborg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het is goed gelukt om de ballonnen vast te maken, super.
Noor Schipper over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goed, snelle levering. Duidelijke site.
J.A. van Galen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was vrij snel binnen en voldeed prima aan de verwachtingen.
J. Mathijssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling in goede orde ontvangen, zag er keurig uit. Ik zal zeker als de gelegenheid zich voordoet weer gebruik maken van uw artikelen.
J.v.d.Walle over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onze bestelling en uw uitlevering is prima verlopen. Ook het tooltje om de balonnen te knopen was super handig. We vielen nogal op met de ballonnen voor de deur dus ik heb verschillende mensen op uw website gewezen omdat ze binnenkort ook zoiets willen maken. De foto als bijlage geeft u enig idee hoe e.e.a. eruit zag. Kortom: alles prima naar wens gegaan en goed geregeld (ook op tijd) door uw firma.
Pelkmans over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelde spullen hebben wij in een goede staat ontvangen, het is alleen jammer dat er bij de ballonknoper en de vines geen instructie papiertje bij zat zodat het duidelijk was hoe deze te gebruiken.
W.v.d. Oever over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De Vine, 100 ballonnen en een pomp had ik in goede orde ontvangen. Helaas werkte de pomp niet, de ballon kon je er niet goed op bevestigen om op te pompen. Ondanks dat hebben we er veel plezier aan beleefd.
Patricia van der Weerden over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de bestelling keurig op tijd ontvangen, zijn zeer te spreken over de kwaliteit. De ballonnen zitten nog steeds op onze boog!
M.E.Ramstijn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Een klantvriendelijke, overzichtelijke website met handige instructiefilmpjes en uitgebreide FAQ (erg handig om je bijvoorbeeld bij de ballonnenboog een beeld te vormen van hoe het in z'n werk gaat). De bestelling plaatsen en de betaling gingen erg makkelijk en de bestelling werd snel geleverd. Toen bleek dat een verkeerde kleur ballonnen geleverd was, werd direct de juiste kleur opgestuurd, zodat ik die op tijd binnen had voor het feest. Pas na levering van de juiste kleur heb ik -zoals afgesproken- de eerder geleverde ballonnen geretourneerd. Goede en snelle service! Al met al zeer tevreden; ik zou zeker opnieuw feestartikelen bij Globos bestellen en ik zal het bedrijf zonder meer aanraden bij familie en vrienden.
Van der Meer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de bestelling in een goede conditie ontvangen, we hebben het meegenomen voor een bruiloft in Katwijk op het strand. De beschrijving op internet was erg duidelijk, stap voor stap tekeningen zijn misschien een idee... Helaas had mijn familie niet eerst gekeken naar het formaat ballonnen, dus deze waren veel te groot. Uiteindelijk heb ik er toch iets moois van weten te maken m.b.v. de strip. En we hadden veel ballonnen over voor andere versieringen. Wanneer de foto's binnen zijn zal ik een foto naar de site sturen. Bedankt en wellicht tot een andere keer. Onze broertjes en zusjes zijn nu allemaal getrouwd dus voorlopig maken we geen gebruik van jullie diensten maar zal jullie zeker aanraden!
Fam. van Zoest over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de producten in goede orde ontvangen, hartelijk dank daarvoor.
R. Muskee over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden over de snelle levering en dat wij alles in goede orde hadden ontvangen. Super. Als wij weer voor feestartikelen iets nodig hebben, bestellen wij het zekers weer vanaf jullie website.
G. Hargeerds over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de artikelen netjes op tijd ontvangen. De ballonboog was alleen erg lastig om te maken, mede omdat er ook geen gebruiksaanwijzing bij zat. Uiteindelijk hebben we deze niet gebruikt en de ballonnen zelf maar wat om de pvc buis geprutst. Dat was jammer. De loodjes waar de heliumballonnen aan vast gemaakt werden stonden wel erg leuk.
Janine Dorren over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We zijn zeer tevreden over de goede en snelle levering.
H.Liefers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De geleverde artikelen voldeden prima. Levering was snel. Goede informatie op uw site.
Kampschreur over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima service en snelle verzending!
A. Valkenborg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren super tevreden over de geleverde artikelen. Het was voor het communiefeest van onze dochter, mede dankzij jullie was dit een heel geslaagd feest! Wij hadden leuke ballonpilaren gemaakt en daar ook leuke reacties opgekregen. Voor een volgend feest zullen wij jullie zeker weer weten te vinden!! Namens ons allemaal bedankt!
Vliex over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb alles in goede staat ontvangen. De bedrukte spekjes zijn helemaal super. Bedankt voor de snelle en goede levering.
J.G. Lansink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is naar tevredenheid geleverd. De ballonnenboog maken m.b.v. de strips was nog wel even lastig maar het is gelukt.
marivoet over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles goed ontvangen.
Janssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben uw diensten goed ervaren.
lemstra over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We zijn zeer tevreden met de toezending en de geleverde artikelen. Wat ons aangaat, voor herhaling vatbaar!
Post, J over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was snel geleverd, en zelfs nog beter dan verwacht. Met een gedeelte van de bestelling voor het vrijgezellenfeest hebben we al veel plezier gehad. Het pakketje werd afgeleverd door TNT, helaas heeft TNT zelf getekend voor het ontvangst nemen en het pakketje voor de deur neer gezet. Gelukkig woon ik veilig. Goede service verder en tevreden.
I.Beerepoot over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is prima verlopen. De artikelen waren er snel, ruim voor de geplande datum. Instructie zijn duidelijk. Fijn overleg omdat er een gevraagd artikel niet in de voorraad meer bleek te zijn.
M Verheul over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb ballonnen, ballonpomp en een ballonkoord (vine?) besteld. Alles werd keurig op tijd bezorgd. De ballonnen opblazen met de mond ging sneller dan met de pomp. Dus die hebben we nauwelijks gebruikt. Vervolgens de ballonnen bevestigen aan het plastic koord. We hebben een filmpje op YouTube bekeken. Daar zag het er eenvoudig uit. In de praktijk viel dit toch wel tegen. Terwijl we toch echt 2 positievelingen zijn. We besloten om maar twee bogen te maken in plaats van drie. En tevens om de ballonnen niet zo groot te blazen en om en om te bevestigen. Dat was iets gemakkelijker qua bevestigen. Positief: die you tube filmpjes zijn prima. Laat ook zien hoe je ze echt bevestigt en dat om en om ook een optie is (in plaats van 4 achterelkaar en 4 gaatjes overslaan). Mooie grote sterke ballonnen die ook na 1 nachtje nog prima eruit zagen. Bevestigen aan pvc elektra buis kun je misschien ook op You Tube zetten. Wij hebben zelf wat geknutseld hiermee. Al met al een mooi resultaat waar de kinderen trots op waren om hun juf als bruid onderdoor te laten lopen.
Jessie Oprins over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn heel tevreden over uw artikelen, en in principe ook over de snelle levering. Alleen zat er iets van de bestelling niet bij. Kan gebeuren, maar wij moeten er dan weer wel achteraan met de vraag of dat nog geleverd kan worden. Ook was het voor ons niet snel duidelijk dat de witte loper niet meer geleverd kon worden, dit kan in het vervolg wel duidelijker aangegeven worden. De mailtjes die wij nu u hebben verzonden, werden erg snel beantwoord, heel fijn! Kortom, tevreden!!
Samantha van Gils over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling van uw site. Op zondagavond besteld en dinsdag in huis, dus daar was ik erg blij mee. De producten hebben we nog niet gebruikt, maar zien er goed uit. Bedankt en ga zo door.
I Schepens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben de bestelling zeer snel ontvangen, en alles is naar wens. Zodra we de ballonnenboog voor de bruiloft op 8 juni klaar hebben, zal ik hiervan een foto doorsturen.
J van der Heide over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wel wat een late reactie maar het is perfect gegaan.
Romy Berndt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede service, hele snelle levering. Erg tevreden.
D.Reijnders over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben een goede en prettige indruk. De spullen zijn in goede staat ontvangen. Als we weer eens iets nodig hebben zullen we vast en zeker op jullie site kijken.
S. van der Vliet over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben ondervonden dat de artikelen heel erg snel in huis waren, heel fijn! Aanstaande donderdag gaan we ballonnen opblazen, dus dan gaan we kijken of we ook zo'n mooie boog kunnen maken als in jullie filmpje te zien is!
Steuten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hadden ballonnen besteld en het was de volgende dag al binnen. Service is helemaal goed. Blijf zo doorgaan, zou ik zeggen.
Vesper over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Leuke spullen en snelle service.
albers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super snel.
j van Marion over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Via uw leuke uitgebreide site heb ik bellenblaas en materiaal voor een ballonnenboog besteld. Alles werd snel en netjes geleverd. Maar... één fles van de grote (champagne)fles bellenblaas had gelekt. Gelukkig niet veel en de ballonnen hadden er niet onder geleden. Misschien de volgende keer apart in plastic verpakken? Verder zeer tevreden.
Ditte Maclean over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima, snel verzonden en ontvangen! Alles was ook goed verpakt!
Bosch over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima, snelle levering en van de Balloon Vines kun je een leuke boog maken.
Idelina Goncalves over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor uw verzending, wij hebben alles goed ontvangen.
A. Eijkholt-Brouwer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Uw bestelling is prima op tijd en in goede orde ontvangen. Ook de kwaliteit is erg goed. Bij een volgend feestje zal ik zeker aan jullie denken.
L.Vennegoor over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Op zich is de website duidelijk, de levering snel en de artikelen op zich prima.
H. van Hees over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren tevreden over de geleverde artikelen.
M van Stormbroek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was prima; snelle en goede levering, makkelijk te bestellen via website.
M. Schoppers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelling snel en naar tevredenheid ontvangen. Bellenblazers zien er goed uit.
maassen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer tevreden over jullie service, fijne site en snelle bezorging. De artikelen nog niet gebruikt ons feestje, komt nog!
van den boogaard over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben uw bestelling ontvangen.
W.Lier over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De levering van de producten was perfect. Ook over het maken van de ballonnenboog waren we te spreken, we hebben eerst het filmpje bekeken en zijn daarna aan de slag gegaan. Wij zijn dus goed te spreken over jullie bedrijf.
de Graaff over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelde spullen goed en snel ontvangen.
reinders over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb vandaag in goede orde mijn bestelling ontvangen.
A.Harfst over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de snelle service. Alles is in goede staat aangekomen en ik verheug mij erop om het straks op de bruiloft van mijn dochter te kunnen gebruiken. Vind het alleen jammer dat de ballonnen niet netjes verpakt waren zoals de verpakking van 100 ballonnen. Kleinigheidje. Maar als alles is gebruikt zullen wij de foto’s aan u doen toekomen.
A.M. van Eijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Uw diensten waren uitstekend. Artikelen hadden we snel in huis. De balloonvine was prima en ook de tafelbellen, ballonstekers en hartballonnen. Over de gewone ballonnen, er zaten er diverse met een gaatje in waardoor we blij waren dat we iets ruimer besteld hadden. Ook bleven de ballonnen niet ruim 2 dagen goed. Wij hadden ze op woensdag opgeblazen en op vrijdagochtend was het merendeel al half leeggelopen. Gelukkig waren ze op de benodigde dag wel goed. Al met al zouden we zo weer een bestelling plaatsen en zeker jullie site aanraden. Misschien is het een idee om bij de hartballonnen een soort gebruiksaanwijzing te doen dat je flink moet "kneden" om er de juiste vorm in te krijgen. Bij de eerst ballon ging dit direct fout en knalde deze kapot. Het duurde even voor we door hadden hoe dit werkt.
Macchiafave over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is goed aangekomen.
stroo over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super snelle service, alles was netjes verpakt! Volgende keer ga ik zeker weer bij jullie bestellen.
E. VAN DER VOORT over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service was prima.
kok over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Dik tevreden, snelle bezorging, perfect.
op de Weegh over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de ontvangen producten en de snelle levering(en). Ook ben ik erg tevreden over de service toen bleek dat er enkele producten miste bij aankomst. Ik keek al zo uit naar de levering, die helaas incompleet leek. Het was daarom erg fijn dat uw collega direct per mail reageerde en helemaal fijn dat gemiste goederen alsnog direct werden nagestuurd zonder extra kosten. Dat was een verrassing en maakte alles weer goed voor mij. Zodra mijn feest is zullen we foto's maken van de producten en die aan u sturen als waardering. Hartelijk dank en ook voor uw gewaardeerde mail. Fijn weekend!
M. Slot over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Levering is prima verlopen alsmede communicatie vooraf (meldingen ontvangst bestelling, ontvangst betaling en bestelling onderweg). Ballonnentoog is goed gelukt.
Carla Jongedijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heel erg snel verwerkt en pakket ontvangen. In een woord klasse. Heel erg bedankt.
Lommers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Tijdens gebruik op de bruiloft worden er natuurlijk foto's gemaakt, een aantal daarvan zal ik laten sturen naar u.
EM. Sandt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Snelle levering van alle artikelen. Hierover zeer tevreden! Klein minpuntje was dat we slingers hadden bijbesteld en deze waren een ietwat andere kleur als de eerste zending (crepeguirlande Rose). Verder waren alle spullen snel in huis en van goede kwaliteit. Ik verwijs iedereen die iets te vieren heeft en spullen nodig hebben, naar jullie site/bedrijf!
de Bruin over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de artikelen ontvangen. Het enige wat ik nu kan zeggen is dat ik het wel verwarrend vond met het bezorgen. Ik weet niet meer hoe het precies zat, maar ik wilde het thuis laten bezorgen. Heb mijn adres ingevuld, daarna stond we wat te doen bij niet thuis? Toen heb ik voor een winkel gekozen. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat mijn pakket sowieso naar de winkel werd gezonden. Dat vond ik verwarrend. Verder kan ik u over de producten nog niks zeggen want de grote dag is a.s. vrijdag!!!
A.W. Roest over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de bestelling op 22/3 maart ontvangen. Keurig verpakt en helemaal compleet. Wij zijn ook erg te spreken over de snelle levering! Bedankt.
Claeys over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben een heel aangename ervaring, vlug en efficiënt. Zodra het feestje heeft plaats gevonden sturen, wij enkele foto's van de aangekochte artikelen door.
Schenk - Cats over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De order in goede orde en snel ontvangen. Hartelijk dank er voor. Ga zeker nog een keer bestellen
J. Ritmeester over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is bij ons perfect verlopen. Ga zo door!
JP van de Kruijs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is goed verlopen. Juiste spullen en spullen op tijd binnen. Dank u.
Wiegman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Service was goed! Bestelling snel en correct binnen. Aanrader voor geïnteresseerden.
Yvonne Kanters over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We waren heel blij met de artikelen die jullie zo snel aan ons geleverd hebben. De ballonnenboog is een groot succes geworden. We hadden ook een ballonnenknoper besteld, maar het duurde even voor we door hadden hoe hij werkte. Op het filmpje van jullie is wel te zien hoe snel het gaat, maar amper te volgen hoe het moet. Maar toen we eenmaal door hadden dat we de ballon eerst achterlangs en daarna het tuutje in het gaatje moesten doen, ging het heel snel en vinden we het een prima apparaatje om mee te werken. De bellenblaas was een groot succes en gaf inderdaad geen vlekken. Een van de gasten kreeg namelijk 2 grote vlekken op zijn stropdas, maar toen ze opgedroogd waren, was er niets meer van te zien. Dus jullie maken de belofte waar. Gelukkig voor mij, want ik was het vlekkenvrij juist aan het promoten. Groeten van een tevreden klant
Janine Wolf over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn bestelling werd vrij snel verzonden. Wat niet leverbaar was, werd netjes aangegeven. En ook snel achteraf na gezonden. Het was netje verpakt.
D. van Bladeren over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede service, snel in huis. Order was compleet. Vooral de 5 meter lange sliert om de ballonnen in te steken is ideaal in gebruik. We hadden twee witte en twee roze hartjesballonnen erbij besteld. De roze waren van een slechte kwaliteit. Een knalde er gelijk stuk en de andere liep na knopen, gelijk leeg. We zijn heel tevreden over jullie bedrijf/service.
J. van der Goot over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Helemaal super! Bedankt.
I.Janssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was een prima verzorging! Vlugge reactie, de volgende dag al binnen. Wel grappig in een wijndoos. Maar alles was nog heel! Dus prima! Zeker voor herhaling vatbaar!
Mermans W over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Artikelen zijn prima en snel ontvangen, verder geen op- of aanmerkingen.
Incentro Mohamed Kalmouâ over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de diensten en artikelen fijn ervaren. De prijzen zijn goed betaalbaar vergeleken met andere sites. En de servicemails zijn ook fijn en de levering was prima. De doos was netjes ingepakt en er is daar goed over nagedacht om schade te voorkomen aan de artikelen. Ik zal zeker in de toekomst weer bij jullie aankloppen als ik een feestje heb!
Claudia Schepers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de uitstekende service. De producten waren de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Jullie houden je ook keurig aan de laagste prijsgarantie zonder moeilijk doen. We gaan het satijn lint en de balloon-vines gebruiken om de kerk te versieren tijdens de heilige communie in ons dorp. Dus dit keer niet voor een trouwerij.
Mariska Savelkoels over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is in prima aangekomen, zelfs eerder als verwacht. Geen verdere opmerkingen.
TPM Overbeek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Levering is snel en correct geleverd.
Rodel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik wil alleen even doorgeven dat het advies van honderd ballonnen voor een boog te weinig is. Advies bijstellen op 130. Verder heel tevreden en we hebben een oplossing gevonden voor de te korte boog.
Anoniem over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service was goed. Helaas was er iets vergeten te versturen, hiervoor heb ik gemaild en dit werd gelijk opgepakt en alsnog verzonden. Alle spullen waren mooi, behalve de rode loper. Het plaatje op de website vertekent waardoor ik bij binnenkomst niet verwachtte dat het er zo 'goedkoop' uit zou zien.
Franken over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn tevreden over de bestelling maar het was een mega klus. Leek op het filmpje heel simpel maar we kunnen even geen ballonnen zien. Maar alles is goed gekomen. Bedankt en nog een foto hoe het geworden is.
S. Schijvenaars over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Gisteren de slingers en vandaag de ballonnen ontvangen met snelle leveringen. Goede en duidelijke communicatie zo met de berichtgeving over de order update. Ook heel erg goed dat direct het geld is teruggestort van een product dat niet meer leverbaar was. De producten zijn prima in orde en zo te zien van mooie en degelijke kwaliteit. Foto's stuur ik pas over een paar maanden, na onze bruiloft eind april. Heel tevreden tot nu toe.
Paans over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn zeer tevreden over het bestellen en afleveren van onze feestartikelen!
van bekkum over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb bij jullie iets besteld per post, ook iets gehaald in Spijkenisse en was beide keren super OK. Ik heb niets negatiefs alleen positief.
Tim van den Hout over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De informatie via de email en de levering vond ik zeer adequaat. De artikelen zijn ook allemaal onbeschadigd en correct bij ons afgeleverd.
van Hout over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik wil graag reageren. Ik heb handige ballonstrips besteld om trossen ballonnen aan te hangen voor het diamanten huwelijk van mijn schoonouders. Ene dag besteld, de volgende dag lag het binnen, super! De strip voldeed prima, gaat hartstikke handig! Heb ze weer opgerold, om ze weer een volgende keer te kunnen gebruiken. Ben dus een tevreden mens! Zal jullie vast en zeker nog een keer weten te vinden. Staat al tussen mijn favorieten.
schols over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de goede en snelle service. Ben heel blij jullie site gevonden te hebben en zal zeker nog meer bij jullie bestellen.
Mireille Gemke over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn bestelling bij Globos was snel geleverd en keurig verpakt. De artikelen die ik voor het vrijgezellenfeest heb gebruikt (bordjes en servetjes en een vouwbare bruidstaart), vielen bij de bruid zeer in de smaak! Met de ballonnen en dat stripje - effe de naam kwijt - gaan we een boog maken op de trouwdag. Het wordt nu al een succes! Bedankt!
Jan van Hulst over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima ontvangen, mooi op tijd en goede artikelen! Gisteren heb ik nog ballonnen besteld - helaas bij feestbeest - want jullie zijn er even tussenuit (groot gelijk maar ik zou proberen vervanging te regelen om continuïteit te waarborgen). Succes met de webshop en het versieren!
A van de Wiel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima ballonnen die u geleverd hebt. Goede kwaliteit. Bedankt voor de snelle levering.
j.de groot over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is netjes aangekomen. Wij moeten het nog gebruiken over 4 weken ongeveer dus daar kan ik nog niet veel over zeggen.
Fam. Leurs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik was heel tevreden over de levering van de producten, snelle service en er miste niets (erg prettig).
Henrike Pronk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede informatie, snelle levering en de artikelen waren ok. U krijgt van mij een 8.
Sandra van Lanen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb mijn huiskamer mooi versierd tijdens de carnaval, met de balloonvine en ballonnen. Mijn zoontje is bijna jarig dus dan komt het weer goed van pas. De balloonvine werd snel en netjes geleverd.
Elka Alderliesten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb jullie diensten als zeer goed ervaren. Veel keus, overzichtelijke website en snelle levering. Kortom heel tevreden.
Therese van de Wetering over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik kan alleen maar vol lof praten over de bestelling. Ik had het in de ochtend besteld en kreeg in de middag al een belletje dat ik het op kon komen halen. Ze had opgemerkt dat ik alles in een bepaald kleur groen had en dat een aantal ballonnen qua kleur niet overeenkwamen. Deze had ze zelf al veranderd naar de juiste kleur groen TOP. Ook heb ik de site aanbevolen aan een vriendin. Ik heb de bestelde artikelen nog niet "gebruikt" aangezien ze voor een trouwerij zijn en deze pas plaats vindt in april. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.
wolters over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben uw diensten als zeer goed ervaren. Een aanrader. De bellenblaas kregen we direct voor een aangepaste prijs omdat we die ergens anders goedkoper hadden gezien en de ballonnen hebben zich heel lang goed gehouden en hadden een hele mooie kleur en glans! Het enige wat misschien iets minder was was dat de maat verdeling van de verschillende ballonnen de ene keer in inches en de andere keer in cm wordt weergegeven. De hartjes die we hadden besteld waren in verhouding tot de witte ballonnen te klein.... (maar misschien had ik me iets beter in moeten lezen, we waren nogal gehaast).
Laponder Cor over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hadden o.a. een ballonnenknoper ontvangen. In een woord klasse. In verband met carnaval blazen wij een kleine 150 ballonnen op, nu dat knoopding is fabelachtig. Pomp trouwens ook. De ballonnen krijgen wij van de Carnavalsstichting dus dat ging jullie neus voorbij. In ieder geval alles prima.
Vandermosten Tania over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles in prima staat ontvangen, bedankt.
Schoemaker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb jullie service als super snel ervaren. Ik heb nog niets met de artikelen gedaan want deze zijn voor 14 april.
Zonneveld Optiek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles op tijd ontvangen met goede beschrijving. Belangrijk om ook echt de grote van de ballonnen volgens mal aan te houden.
Schulp over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zie andere mail :-) Ook hier alles top.
L.Schreurs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was er snel! En heb verder eigenlijk geen op of aanmerkingen. Bedankt voor de snelle service!
Kooistra over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De ballonnen en boog zijn goed gelukt en we zijn ook erg tevreden over de kwaliteit van de ballonnen. Nu ruim een week later met lucht uit een pomp erin, zijn ze nog steeds even sterk!
j de groot over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling. Ook de bestelling die ik in augustus 2010 deed.
M. de Groot over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Geweldig snel en geheel correct uw levering ontvangen! Vriendelijk bedankt!
Taveerne Tivoli over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn ervaring met Globos is positief. Snelle levering en een goeie service. Ik zal zeker weer gebruik maken van uw diensten.
C P Kuipers Boekhout over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond dat het snel en vlot geregeld was en snel behandeld. Daarom mijn vriendelijke dank.
Lobke Landman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn bestelling was snel binnen en precies wat ik zocht! Dus ben erg tevreden!
Gymnastiekver.DSS over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling hadden we snel binnen. Aankomende vrijdag gaan wij de ballonnenboog maken. Volgende week zal ik mailen hoe onze ervaring is om zo'n boog te maken.
Hyundai v Trigt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is naar wens verlopen, wij hebben geen op/aanmerkingen.
J. STRIKWOLD over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Leuke reacties gehad op de versiering. De levering was ook uitstekend dus de volgende keer weet ik een goed adres.
Reemst over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hierbij sluit ik een foto bij met de ballonnen. Wij hadden niet veel tijd dus een echte nette boog is het niet geworden maar het stond gezellig. De instructie duidelijk, de ballonnen goed, al knapte er wel eens een, maar dat is normaal denk ik. De leuke anjers voor op de auto waren ook leuk en makkelijk te maken. Dus bedankt het is een mooie dag geworden , ook door uw artikelen.
Oversluizen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Inmiddels heb ik al tweemaal ballonnen besteld via uw website. Eenmaal in 2009 en eenmaal in 2011. Beide keren is dit me heel goed bevallen: Uw website is heel overzichtelijk. De zending komt snel na de bestelling. De zending is ook prima verpakt. De ballonnen zijn van goede kwaliteit. U begrijpt dat ik uw website heb bewaard in mijn favorieten om er, als dat nodig is, nogmaals gebruik van te maken.
R.Snippe over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heb de bestelling in goede order ontvangen, ben heel tevreden.
put over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles was prima verzorgd en correct geleverd. Wij zijn een tevreden klant. Bedankt.
nieuwstraten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb jullie service als goed en snel ervaren. Dank u wel.
te Pest over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn goed geholpen. Bedankt voor jullie goede zorg.
Y. Bruinhard over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer goede ervaring met jullie snelle levertijd! Helemaal top als je op het laatst nog iets nodig hebt voor een feestje!
Imane Azeimi over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben tevreden met de dienstverlening. Ik heb een nummer gekregen om het product via Track and Trace te volgen en het product heb ik snel ontvangen. Het was ook wat ik had verwacht en hoe het op de site stond.
N. van Hees over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben zeer tevreden over uw service. De verzending was snel, en het materiaal goed bruikbaar! We hebben ons huis prachtig kunnen versieren! We komen zeker bij u terug als we soortgelijke materialen nodig hebben!
AEM Dikker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles van onze bestelling was prima in orde en nog op tijd bij ons bezorgd. We hebben veel lol gehad bij het maken van de ballonnenboog. We hebben van PVC buizen een boog gemaakt. Daarom heen de paarse en witte ballonnen. Ik zal een foto toevoegen om je een idee te geven. De ballonnen hebben een paar dagen om de boog gezeten en daarna nog een hele poos in de achtertuin. Dus ze hebben het lang volgehouden. Nogmaals hartelijk bedankt voor de snelle en goede levering. Als er nog een van mijn kinderen gaan trouwen komen we zeer zeker bij jullie terug voor de ballonnen en toebehoren. Dat gaat echt een traditie worden.
Praktijk EquiTrust over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onze bestelling is snel geleverd en de ballonnenboog is erg mooi geworden door de bestelde linten. Het artikel is echter nog zeer onbekend, menig collega-versierder kende het principe niet. Maar was er wel heel enthousiast over.
M.C. Nap over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling ging soepel en ik had de ballonnen vlot in huis. Dus ik heb geen verbeterpunten.
Jolanda van Gent over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service en snelheid van verzenden was uitmuntend! Het artikel wat ik besteld had (balloonvine) werkt voor geen meter.....bij mij! De ballonnen schieten los of gaan na wat beweging al los. Toch maar een andere manier zoeken....
E.H. Pluyter over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de ballonnenboog gekocht en die is zeer goed ontvangen. Het was heel eenvoudig en hebben deze al meerdere keren gebruikt.
R.Liekelema over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb een keer bij u iets besteld en alles verliep naar wens. Helemaal goed geen verbeter punten.
Muurmans over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onze ervaring is prima. Snelle levering, zag er allemaal goed uit. Indien nodig zou ik een volgende keer weer bij u bestellen.
Monique Eggermont-Spaanbroek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de bestelling als positief ervaren. Jullie waren snel met leveren en alles was in orde. Verder geen bijzonderheden, zal er zo weer bestellen.
T.G.Vos over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
WE HEBBEN ALLES WAT BESTELD WAS HEEL GOED ONTVANGEN EN SNEL. HARTELIJK DANK NOG HIERVOOR. WE HEBBEN DE BOEL HIER MOOI VERSIERD EN IEDEREEN WAS VERRAST. GROETEN EN WE BESTELLEN VAST NOG ES IETS BIJ JULLIE.
F.H.T. Pans over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goede en makkelijke service.
Steegh A over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De toegezonden artikelen zijn goed bevallen. Na een beetje puzzelwerk heb ik 5 bogen in elkaar gezet en met Uw spullen is dit perfect gelukt. Deze materialen zijn in mijn ogen een aanrader voor iedereen die iets in de trend van feestbogen wil maken.
M. van Beers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Jullie artikelen zijn buitengewoon goed bevallen. Zoals je kunt zien hebben wij er een hele leuke ballonnentoog van kunnen maken. We hebben de ballonnen zelf van ons thuis naar het feestadres verplaatst en dat ging bijzonder goed. Ook het opblazen met de pompjes ging heel goed en de kwaliteit van de ballonnen was prima. Mede dankzij jullie is het een hele mooie dag voor ons geweest.
Mw. F.Kramer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Inderdaad heb ik enige tijd geleden een bestelling gedaan. De bestelde artikelen waren de benodigdheden voor een ballonnenboog. Na het plaatsen van de bestelling waren de artikelen zeer snel afgeleverd aan mijn huisadres. De artikelen waren goed verpakt. De site is gebruiksvriendelijk en er staan voorbeelden op en instructiefilmpjes. Deze mail achteraf bewijst dat jullie klantgericht werken en service centraal staat. Kortom, een prima ervaren die ik zeker zal aanraden bij vrienden, familie en kennissen.
Annie Rijkx over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Voor zover ik me kan herinneren is jullie bestelling snel en correct afgeleverd. Als er problemen waren geweest zou ik me dat vast nog wel kunnen herinneren.
D van Eijsden over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima gegaan!!!! Ben tevreden over de service!
L.A. de Wit over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Prima gegaan allemaal.
L.Korsch over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij zijn zeer tevreden geweest over de snelle levering en de geleverde artikelen waren ook helemaal naar onze wens. Wij hebben dan ook een ontzettend mooi feest gehad mede dankzij jullie feestartikelen. Dus prima service , ga zo door zou ik zeggen en succes verder, wij zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen.
A. Schlingmann over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben uw artikelen in goede staat en snel ontvangen en ze voldeden aan onze verwachting.
m.v.brink/smit over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben het als heel goed ervaren en misschien in de toekomst dat wij u nogmaals zullen benaderen i.v.m. trouwen van onze zoon. Wij waren heel tevreden over de artikelen en waren netjes verpakt dus dat was allemaal prima, en onze dochter en schoonzoon vonden hun voordeur en tuin helemaal geweldig.
v.o.f. John+Partner over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het met mij echt van het hart "De kwaliteit van de ballonnen die jullie leveren is VEEL TE GOED". Geleverd op 15 november 2011, gevuld op 8 december, met de angst dat er veel zouden leeglopen of erg zacht worden voor de grote dag op 10 december. Gelukkig waaide en regende het enorm op 8 en 9 december en op 10 december stond de zon al vroeg op de ballonnen te branden (het was "gelukkig een geweldig mooie dag op 10 december. De ballonnen hielden zich uitstekend. Het is nu 20 januari en do logeerkamer is veranderd in een ballonnen-bak waar onze kleinkinderen nog steeds enorm veel lol hebben met de 8 december opgeblazen ballonnen.
J.Cohn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling werd keurig netjes op tijd geleverd.
Petra de Waard over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles netjes op tijd geleverd!
Angele Nkunku Didi over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is naar wens verlopen en prima in orde, ook kwalitatief. Indien nog zal ik u zeker weer benaderen, maar ook uw firma aanbevelen bij andere mensen.
gerda hertgers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben het voor het huwelijksfeest van onze dochter gebruikt, het was helemaal top, mede dank zij uw levering van de bestelde artikelen.
loes van den berg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de bestelling goed en snel ontvangen. Bedankt daarvoor. Zal zeker, indien daar aanleiding toe is bij u bestellen.
I. Schotsman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik vond jullie service uitstekend en binnenkort zal ik weer een bestelling bij jullie doen, zodra ik weet wat ik nodig heb voor mijn bruiloft.
K.A. Philippo over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wat kan ik zeggen, ik heb een bestelling gedaan en na korte tijd kwam deze onbeschadigd aan in een doos. Weinig op- en aanmerkingen dus.
Langkemper over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We vonden de service fantastisch, de spullen waren snel in huis en het zag er prachtig uit. Alsnog dank!
C.Pruijssers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden over de snelle levering en over het geleverde product.
c.koopman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is goed geregeld, dank u.
Roxanne Meerman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik kan me herinneren dat ik wel even moest zoeken naar de site, want jullie hebben de meerdere volgens mij. Maar de leveringen waren zeer snel. De productinformatie op de site waren ook goed. Kwamen goed overeen met de producten zelf.
Van Lieshout over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren erg tevreden over de bestelling destijds, snelle levering en artikelen waren naar wens.
L. van Appeldoorn over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De artikelen zijn keurig geleverd en alles kwam goed van pas op de trouwdag!
Louise Stolk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het is inderdaad alweer eventjes geleden, maar ik kan me herinneren dat de service helemaal prima was. Niks op aan te merken! Ga zo door zou ik zeggen!
S.C.M. Oud over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling die ik destijds geplaatst had, is goed aangekomen. Deze was netjes verpakt en op tijd. Ik heb er verder niks op aan te merken.
Wies van Meijeren over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden over de artikelen die wij besteld hadden. Alleen de balloonboog maken was een heel werk, maar het resultaat was erg mooi. Alleen klopte de gebruiksaanwijzing niet helemaal. De boog heeft dagen gestaan.
A van Heteren over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling van jullie om de ballonnen aan vast te maken, is zeer zeker goed gegaan en werkte uitstekend. Dus echt aanbevolen om nogmaals en zeker te gebruiken.
Marjolein de Dreu over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was destijds voor onze eigen bruiloft en we waren zeer tevreden!! De wuppies waren precies zoals we hadden gehoopt en ook de andere artikelen waren naar onze wens. Daarnaast vonden we het prettig dat de bestelling er zo snel was. Momenteel ben ik ceremoniemeester bij een vriendin, dus ga ik weer even op jullie site rond kijken.
Nancy Hooijer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb eenmalig een bestelling gedaan. Dit is snel en goed verzorgt. Ik heb geen aanbeveling.
Yildirim over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service was snel en goed. Ik was blij met de producten qua prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb niets op- of aan te merken.
M.van de Coevering over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is goed gegaan. Goed ingepakt en snel. Ik heb jullie gevonden via Google. Dus alles houden zo.
M. Komen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De artikelen waren prima in orde en de volgende dag al afgeleverd. Wij waren zeer tevreden, alleen het zelf maken van de ballonboog viel best tegen. Het resultaat was wel aardig maar de volgende keer zou ik een boog laten maken, dat ziet er toch wel beter uit!
Weerts over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb indertijd de bestelling bij u geplaatst i.v.m. de overzichtelijkheid van de site, de scherpe prijzen en de verwachte serviceverlening. Op alle drie de punten heeft u goed gescoord en alles werd zorgvuldig en op tijd bezorgd! Kortom, een tevreden klant.
P,Bolleboom over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren geheel tevreden, de spullen waren snel en netjes bezorgd. Ook het bestellen via uw website ging prima. We weten U te vinden en hebben anderen ook al gewezen op Uw site.
rubu over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De door u geleverde dienst was precies van wat wij ervan verwachtten, dus OK.
A. Dirks over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik had al ooit eerder bij u besteld. Om het goede aanbod en de goede service heb ik wederom een bestelling bij u geplaatst. Ik heb geen punten voor aandacht. Ga zo door! Veel succes verder!
Petra Bergner over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heb bij jullie al mijn benodigdheden gekocht voor het trouwen van mij dochter. Ik ben zeer tevreden over alles, de snelle levering, alles keurig verpakt, prima in orde. Wij hopen binnenkort opa en oma te worden en als ik versierartikelen nodig heb weet ik al waar ik ga bestellen.
dijkstra over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik was tevreden, geen klachten Mocht ik nog een keer weer iets nodig hebben staan jullie op het lijstje.
J.H. v.d. Meer-Feenstra over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb destijds jullie diensten als zeer prettig ervaren. Een zeer snelle levering en goede kwaliteit van de produkten. Op jullie site stond echter te sumiere informatie over hoe je een ballonnenpilaar moest maken m.b.v. de ballonnen strip, maar na enkele uren oefenen en proefopstellingen maken ben ik daar wel uitgekomen. Echter het zou prettig zijn als jullie daar een duidelijke werkwijze bij zouden voegen.
Psz over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mede dankzij de prachtige spullen die wij bij u bestelden hebben wij een onvergetelijke dag gehad. De strook met gaatjes maakte het mogelijk om een hele mooie ereboog te maken. Die is na het feest in het klaslokaal gezet en heeft het daar nog heel lang uitgehouden. Wij zullen uw site zeker bij anderen aanbevelen mocht er eens een feest komen en hebben het adres ook in ons bestand opgeslagen, voor het geval dat. Bedankt.
Vliek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het bestelde feestartikel is in volle glorie door mijn dochter ontvangen. Ik had voor haar 18de verjaardag een ballonnenboog gemaakt in haar favoriete kleuren. En vele die het systeem hebben gezien hebben dit later ook weer besteld. Wat ik zelf minder vond, was dat plastic stangetje om ballonnen dicht te knopen, dit ging dus echt niet. Maar goed dat mag de pret niet drukken. Ik ben zeer tevreden en zou zeker weer bij u bestellen.
A. van Diest over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Destijds waren wij heel tevreden over de geleverde artikelen en ook de snelheid waarmee werd geleverd. Een compliment waard. Wanneer wij weer eens zoiets nodig hebben, zullen wij zeker aan jullie denken om te bestellen.
carina westeneng over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben van onze bestelling een prachtige ballonnenboog gemaakt, echt een groot succes. We hebben nog van het lint over en gebruiken het als de kinderen jarig zijn voor mooie trossen. Als het op is, kom ik zeker bij u terug. De levering was prima, binnen 3 dagen in huis. We zijn zeer tevreden.
van den broek over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het is toen prima gegaan en verlopen. Als we weer iets dergelijks nodig hebben dan zullen wij u zeker niet vergeten.
Timmer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zending is toen goed ontvangen. Service is goed.
M.M. Bouman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb uw service als snel en netjes ervaren.
woelders over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het is ons goed bevallen. De artikelen en ook de levertijd, prima in orde. We zullen jullie dan ook zeker aanraden.
Riphagen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben een feestartikelen zaak en zochten toen een artikel. Wij hebben altijd belangstelling in verdere artikelen.
R.Oversteegen Onderhoudsbedrijf over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Volgens mij heb ik bij jullie toen 500 ballonnen besteld. Die waren goed, alleen de pompjes vond ik niet super. Het werd ouderwets met de mond opblazen, dat had ook zijn charme.
Jee Overink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het is inderdaad alweer een tijd geleden dat ik een bestelling had geplaatst. Ik moest wel eerst even goed nadenken maar volgens mij ging het om plastic waarmee je een ballonnen boog kon maken toch? Die had ik inderdaad snel na mijn bestelling in huis maar eigenlijk heb ik nog wel een vraagje. Je ziet ook vaak dat ze van die pilaren met ballonnen hebben staan. Kun je mij zeggen hoe ik zoiets het beste kan maken en hoeveel ballonnen ik er voor nodig heb? Of moet ik daar van die knoopballonnen voor hebben?
M. van der Meer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben toen voor de trouwdag van onze dochter een rode loper en ballonnenstrips besteld. De volgende dag hadden we het bestelde al in huis. De loper bleef in de druipende regen heel en het bruidspaar liep vrolijk onder de ballonnen door Dus wat ons betreft kan er verder aan uw service niet veel meer verbeterd worden.
Yvonne Martens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was een snelle en correcte levering en de ballonhouders werkten super.
Rhiant over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Dit is allemaal prima verlopen. Ook de nalevering van een onderdeel van de pomp verliep verder goed.
Haze over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Was zeer goede service.
Basisschool De Wegwijzer over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben bij u besteld de Balloon Vines. Dit is een erg handig product waarmee je in zeer korte tijd een mooie ballonnenboog kunt maken. Wij hebben het destijds voor school besteld en de ouders die er mee hebben gewerkt waren zeer enthousiast. De Balloon Vines werden ook snel geleverd.
Randstad over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de bestelling snel en in goede orde ontvangen. De producten voldoen grotendeels aan mijn kwaliteitseisen.
Oostvogels over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb voor de bruiloft van mijn zus een heel aantal feestartikelen bij jullie besteld. Over het algemeen waren we heel tevreden over de service bij het bestellen, de snelle bezorging en de producten. Met een uitzondering helaas: we hadden een aantal (50 ofzo? ik weet niet meer precies hoeveel) confettishooters besteld, kartonnen doosjes waar je aan moest draaien en dan zou er confetti uitschieten tot 2-3 meter hoog volgens jullie website. Dit wilden we graag doen bij de entree van het bruidspaar op het feest om ze te verwelkomen. Helaas deed ongeveer de helft van deze 'confetti-poppers' het helemaal niet (daar moesten we zelf mee schudden om de confetti er uberhaupt uit te krijgen) en bij de andere helft kwam de confetti er ook bepaald niet uitvliegen. Het bruidspaar had nauwelijks door dat hun gasten hiermee klaar stonden en vroegen zich alleen later tijdens het feest af hoe het kwam dat er zoveel confetti op de grond lag. Jammer, want verder waren we nogmaals wel heel tevreden over jullie diensten.
Brainwash-Kappers tav Marlie Dirkx over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik wil bij deze mail even doorgeven dat de service super was! En jullie een enorm aanbod aan artikelen hebben. Alleen had ik 2x een guirlande bordeauxrood besteld en een paarsrode ontvangen, maar verder was alles super!
Cherainne Hagens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik had mijn bestelling binnen enkele dagen binnen. Super dus. Dit jaar trouwt mijn vriendin en zal ik zeker weer bij jullie bestellen.
korteweg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hadden geen klachten, de bestelling en het bezorgen van onze artikelen ging allemaal heel soepel. Ga zo door dan krijgt u ook geen klachten.
Vrolijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik kan me nog heel goed herinneren hoe deze bestelling verliep. Mijn bevindingen wil ik u graag mailen. Zoals ik hoopte dat het zou gaan, is het ook gegaan, snelle levering en alles wat ik had besteld is ook gekomen. Geen problemen dus.
J. Mesman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden over de bezorging en verpakking van de toegestuurde artikelen! Prima ! Niets op aan te merken.
H.C. DE Kruijf over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het is inderdaad lang geleden maar op mijn geheugen afgaand, is de bestelling in goede orde ontvangen.
Y. Raven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service en de verzending waren prima in orde. We hadden de spullen lekker snel binnen.
alblas over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb uw diensten als prima ervaren en als ik weer zulke artikelen nodig heb, doe ik zeker weer een bestelling.
de Vlaming over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben heel tevreden. Eigenlijk geen verbeterpunten. Jullie houden de klanten goed op de hoogte van de status en hebben een goede service!
engel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het was prima en heel snel.
Y. Tilgenkamp over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De diensten en feestartikelen waren prima. Snelle levering en alles wat gevraagd was. Ik zal jullie zo aanbevelen bij anderen.
M. van Erp over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij waren zeer tevreden over de bestelling, kwaliteit prijs en bezorging.
Familie Somers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het artikel werd snel geleverd en werkte goed. Wij waren tevreden.
Hondebrink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Deze was prima. Ik had ballonnen besteld. De levering was snel binnen. Alles netjes en snel afgehandeld.
prins over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb goede ervaring met service van u. Mooie site, snelle levering en goede artikelen.
de Waal over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de service prima ervaren. Snelle en correcte levering.
Zijlstra B over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heb het materiaal snel en in goede staat ontvangen.
Dhr. K. van der Werff over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben het toen als prima ervaren om bij uw bedrijf feestartikelen te bestellen. Het was toen ter gelegenheid voor het huwelijk van onze jongste dochter.
van Erkel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles was perfect in orde, we hebben een prachtige ballonboog voor onze buitendeur kunnen plaatsen. Het stripje met de gaatjes om de boog te maken werkt perfect. De foto's zijn prachtig.
TerraXplore Systems & Supplies bv over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles was toen naar wens. Dank je wel.
voetbalver. veere over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling, verzending en aflevering was snel en correct.
dekker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hadden inderdaad een onderdeel nodig om snel ballonnen te knopen! Snelle levering, duidelijk orderbevestiging en factuur!
Guido Bos over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Goed.
AKempenaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben alles in goede staat ontvangen. De kwaliteit van de ballonnen was zeer goed want het was die dag zeer heet toen ze als boog dienst moesten doen. De volgende dag was alles nog in perfecte staat. Ook de strips waar je de ballonnen zo in de gaatjes kunt verwerken vind ik persoonlijk een geweldige uitkomst.Voorlopig hebben wij geen feestjes in het vooruitzicht maar anders zou ik zo weer bestellen.
Woonzorg en dienstencentrum Bethanië over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben toen strips gekocht om er een ballonnen boog van te maken, dit was een groot succes!
Timmermans over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij bestellen niet vaak dingen via internet maar de bestelde artikelen waren wel zo leuk dat we het toch gedaan hebben. Dit is ons erg goed bevallen de levering was snel en alles is goed aangekomen. Alleen hadden wij wat problemen met de betaling omdat wij niet via internet bankieren. Hierdoor moesten we wachten tot de betaling bij de bank was geregeld voordat de spullen zouden worden opgestuurd, maar gelukkig was alles toch nog net op tijd voor de vrijgezellen avond van mijn tante :) Dus de betalingen die niet via internet gaan zou het enige punt zijn waar iets op aan te merken was maar dat zal wel vaker voorkomen nu dat bijna iedereen via internet bankiert. Verder zijn wij erg tevreden over jullie service en zullen zeker aan jullie denken als we weer een bruiloft hebben in de familie.
Van den Berge Johan over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik was super tevreden over de service en de vriendelijkheid van de mails. Het was een gezellige trouw en die "extra" versiering was een plus punt. Bedankt en veel succes.
W. Breure-Thomasse over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben destijds voor het huwelijk van onze dochter diverse 'huwelijkselementen' bij u besteld. Deze zijn naar volle tevredenheid ontvangen en gebruikt. De bruiloft van onze dochter en schoonzoon is mede door de ballonnen en slingers een onvergetelijke dag geworden.
de Jong over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling was snel geleverd en de kleuren van de ballonnnen precies zoals wij ze in gedachten hadden. We hadden 2 kleuren besteld om een "gedraaide" boog te maken, maar helaas dat lukte niet met de bestelde baloon vines. We hebben toen maar een eigen kleurencombinatie gemaakt en dat zag er ook leuk uit.
Bouwman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben destijds een aantal ballonnen bij u besteld en waren tevreden over de bestelprocedure, alsmede de levering. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u succes voor de toekomst. Mochten wij ooit weer iets nodig hebben, zouden wij zeker een kijkje nemen in uw webwinkel.
EAJ van der Wal over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is uitstekend gegaan. Geen op- of aanmerkingen, alleen maar een aanmoediging: Blijf het zo doen.
H. van Iterson over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We hebben inderdaad wat spullen besteld voor de trouwerij van een neefje. Ballonnen en strippen voor een boog en bellenblaas. Alles hebben we tijdig en goed ontvangen en de informatie over hoe een ballonnenboog te maken en voorbeeld foto's was erg zinvol. E.e.a. is dan ook goed gelukt. Ik had zelf stickers gemaakt met daarop foto's van het bruidspaar en wat tekst e.d. Ook dat was een succes en er zijn geen klachten binnengekomen over vlekken. Kort samengevat zijn we tevreden over bestelling, levering en gebruik van de spullen. We hebben niet zo vaak een bruiloft waar we zelf wat voor moeten voorbereiden, maar anders zoek ik jullie site zeker weer op.
Kagie over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
In 1 woord super!!!! Snelle levering !! Perfect verpakt. Ga zo door !!
am de groot over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Service was goed. Was er - meen ik - met een 3-tal dagen. verder geen op- en/of aanmerkingen.
L Walhout over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de feestartikelen als prima ervaren. Snelle levering en goede service. Veel plezier en lol mee gehad. De overgebleven ballonnen door de brievenbus opgeblazen, zodat de gang vol ballonnen lag.
E van Zutphen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ga er maar vanuit dat alles goed geregeld was bij jullie!
D. Schouten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
We waren zeer tevreden over de bestelde producten. Het kwam ruimschoots voor de tijd dat we het nodig hadden binnen en konden het op ons gemak bekijken. Het bruidspaar waar het voor bedoeld was waren erg onder de indruk en hebben er erg van genoten. Als we in de toekomst weer wat nodig hebben komen we zeker weer bij jullie.
marijke jacobs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles tijdig aangekomen, het was zeer goed.
E. Rottgers over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het is al een tijdje geleden maar de bestelling voldeed aan onze verwachtingen.
B van Poppel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik was er heel tevreden over. De bestelling was snel op locatie en de keuze was ruim.
t c hessing over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Was super snel. Reactie en snelle verzending. Goede service.
T Vegterlo over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het bestelde was echt vlot en correct afgeleverd. Mochten wij weer een feestje hebben zullen wij zeker aan Uw bedrijf denken en bestellen.
A.J. Smit over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Ik heb ook na onderstaande bestelling nog driemaal gebruik van jullie diensten gemaakt. Het is zeer eenvoudig om materialen via jullie site uit te zoeken. Het bestellen verloopt gemakkelijk en de bestelde artikelen worden zeer spoedig geleverd. Ook over de kwaliteit van de materialen heb ik geen klagen. Dus, ga zo door!
H Walet over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles is goed verlopen, hebben geen problemen enz. gehad. Het was dus helemaal goed geregeld.
DG Maclean over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer tevreden over de artikelen en de snelheid waarmee geleverd was!! Leuk dat je nu ook een filmpje kunt zien hoe de ballonnenboog te maken!!
DG Maclean over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer tevreden over de artikelen en de snelheid waarmee geleverd was!! Leuk dat je nu ook een filmpje kunt zien hoe de ballonnenboog te maken!!
meeus linda over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
IK WAS ZEER TEVREDEN OVER JULLIE DIENSTEN. IK HEB ALLES ZEER CORRECT EN VLUG ONTVANGEN. HEB JULLIE OOK AAN VRIENDEN DOORGEGEVEN DAAR ER ZOVELE PRODUCTEN ZIJN DIE MEN SOMS NIET IN DE WINKEL KAN VINDEN. ALSOOK MIJN NAVRAAG OVER MIJN BALLONNEN BEN IK OOK DOOR JULLIE GOED INGELICHT!!!!
T. de Waal over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de ballonnenboog besteld bij jullie en ik was zeer tevreden over de afhandeling.
M. Hakvoort over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Diensten waren prima, product iets minder. Het moest een boog worden maar de ballonnen bleven niet helemaal zitten in de strip met gaatjes.
Wendy de Jager over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De spulletjes besteld en keurig en snel geleverd. Dus prima service!
P.G. van Ooijen-van Zwam over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ook over de 2e door mij gedane bestelling alleen maar lof.
P.G. v. Ooijen-v. Zwam over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik weet nog goed dat ik diverse artikelen bij u besteld heb, en dat is mij toen zo goed bevallen, dat ik later nog een keer een bestelling heb gedaan.. De service was prima, de artikelen, die ik besteld had waren volgens mij binnen twee dagen in mijn bezit, alles was geleverd, en prijs/kwaliteit was prima. Hopelijk hebt u iets aan deze informatie en verder wens ik u een heel gezond 2012, waarin u ook weer heel veel bestellingen zult krijgen, en als de service dan blijft, zoals ik die ervaren heb, gaat het helemaal goed komen met uw bedrijf.
Wijnj over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben uw diensten goed ervaren. De artikelen voldeden aan de verwachtingen.
vrielink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben toentertijd een kleine hoeveelheid besteld aan ballonnen en bellenblazen en nog wat voor een huwelijk en dat was perfect verzorgd. Op tijd, keurig verpakt en zonder problemen. U kunt stellen dat de klanttevredenheid goed was en ik niets heb aan te merken op wat kan leiden tot verbetering.
Karin Klink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de snelle en goede afhandeling!!
trees van limpt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de snelle service.
T.R.J. Thijm over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben tevreden over de geleverde service.
THJ over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Op zich is de bestelling vlot verlopen, alleen hadden we niet het bericht op tijd gehad, waardoor mijn man moest bellen. Toen werd ons gezegd dat de bestelling die dag dat hij belde of de volgende dag in de bus zou liggen. Maar dat telefoontje was niet nodig geweest want op dat moment lag de bestelling al in de bus. Maar ondanks dat een zeer snelle bezorging, we komen zeker bij jullie terug. Bedankt.
J.C. Blom over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de bestelling super snel van u ontvangen.
Stiekema over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de snelle service, ziet er goed uit.
L Douma over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is goed aangekomen.
A. Noordman over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De zending in goede orde ontvangen. Bedankt voor de snelle afhandeling.
Michael Wellens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De twee ballonpilaren gemaakt van diverse kleuren Belbal ballonnen zijn prima gelukt! En het leuke is: eerst hebben de pilaren dienst gedaan bij de ingang van de sporthal waar de badmintonfinale eredivisie werd gespeeld. Ze stonden enorm in de wind, maar hielden zich toch prima. Een week later hebben ze (met een paar kleine reparaties) twee dagen binnen gestaan bij circusvoorstellingen, dat was afgelopen weekend. En vandaag staat er eentje bij een kinderfeest te pronken. Kortom, een geweldige kwaliteit ballonnen, die in ons geval bijna twee weken hebben gestaan. Slechts een paar ballonnen liepen langzaam leeg. Het werken met de strips met gaatjes vond ik zelf erg lastig. De pvc-buis heb ik eerst met gekleurd tape omwonden en de al opgeblazen ballonnen hebben wij met dezelfde kleur tape op de pvc-buis vastgezet. Werkte goed. Verder geknoopt. De voet van een oude baksteen met stuk hout erop was een supertruc. Bedankt daarvoor! Als wij weer ballonnen nodig hebben weten wij u te vinden!
N. Voets over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Succes met jullie compagnie en als ik weer (veel) en vooral goede ballonnen nodig heb, weet ik je zeker te vinden. De service was goed, de levering idem dito dus super!!!
Oosterwijk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De ballonnnen zijn goed aangekomen en het is een heel mooie boog geworden.
B.Esseling / Massagepraktijk Grip over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zojuist keurig op tijd de bestelling ontvangen.
E.M. de Witte over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Net de doos ontvangen, bedankt voor de supersnelle levering.
Jolanda van den Dool over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb mijn bestelling ontvangen, dank voor de snelle service.
T van der Ploeg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bestelling in goede staat ontvangen. Bedankt voor snelle levering.
S.L. Vlaming-Prins over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super dat er ondanks dat het weekend is gewoon en zo snel wordt gereageerd!
van den Berg over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Vandaag twee vreselijk mooie pilaren gemaakt van ballonnen en jullie geweldige linten, ze zijn erg makkelijk in gebruik en de ballonnen zitten er stevig in. Moesten namelijk met twee trossen wandelen, wij vlogen bijna de lucht in maar de ballonnen zaten nog stevig in hun gaatje. Bedankt voor de geweldige uitvinding.
marcel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hebben vandaag uw bestelling ontvangen. Ziet er heel mooi en goed uit, vriendelijk bedankt voor de snelle service.
bokop over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heb gisteren de bestelling goed ontvangen.
C. van Bergen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de bestelling binnen, hartelijk dank.
H. Geerink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onlangs was ik bij jullie en heb ik parelmoer ballonnen gekocht. Ze zijn heel mooi en stevig. Ik had een week van te voren 3 ballonnen opgeblazen en na een week waren ze nog steeds net zo hard. Dat is mooi, nu kon ik de avond voor de bruiloft de boog al maken. Iedereen vond hem mooi. Ik had gezegd dat ik een foto zou sturen, dus bij deze.
Regina Leferink over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
bedankt voor alles. bestelling is helemaal binnen. Helemaal super en mooie materialen!!!
Berg van den over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
2x eerder hebben we bij u bestelt met anderhalve dag hadden we het al thuis, super snel en keurig verpakt en afgeleverd.
Melian over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik belde zojuist dat bij mijn eerdere bestelling een belletje onvolledig was. Dat belletje kan bij deze bestelling toegevoegd worden. Voor de rest ben ik zeer tevreden over de bestelling! Erg leuke spullen! Dank alvast!
C.L.N. Lebens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Hartelijk dank voor de perfecte afhandeling. Ik zal volgende week enkele foto's maken en u deze doen toekomen.
N.Nagtegaal over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de snelle levering! Het ziet er allemaal erg mooi uit. We hebben de rozenblaadjes Rood besteld maar ook nog de rozenblaadjes in twee kleuren van 1,80 per zakje. De rozenblaadjes met twee kleuren zijn iets groter en steviger, is het absoluut wel waard om dan de duurdere te kopen. 6 zakjes van 1,44 heeft ongeveer net zo veel volume als 2 zakjes van 1,80!
Klaas Klooster over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben erg tevreden over de levering van uw product en de grote assortiment. Bij deze mail ik u een foto toe als dank, wij hebben veel plezier gehad met het versieren van de tuin tijdens de WK finale Nederland / Spanje.
O. de Poel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de moeite en de service!
Murk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hartelijk dank voor uw snelle service en voor de mooie ballonnen.
J.Steneker over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De bestelling is in goede orde ontvangen. Dank voor de snelle levering.
Geert Schouten over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de service!!
wolfs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben de vines gekocht via jullie site. Wat een geweldig product, super snelle levering en het resultaat is prachtig.
P.Schoormans over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ben tot op heden erg tevreden over hoe alles wordt behandeld. Erg duidelijk en goed. Zodra wij aan de slag gaan en hopelijk dat voor elkaar krijgen wat we willen met uw produkt zullen we hiervan wat foto's maken en u toesturen.
D Foks over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de bestelling ontvangen, dank je wel voor de snelle levering.
Honders over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Onze dochter is gisteren (09-11-09) getrouwd, en daarvoor hebben wij zondagmiddag 250 balonnen opgepompt (met behulp van een compressor!) en geknoopt. Het dichtknopen was de zwaarste klus (daar krijg je zere vingers van), maar we hadden wel eer van ons werk, want het resultaat was perfect. En dat allemaal dankzij jullie vines-strips en balonnen. Een duidelijke beschrijving op de site, goede spullen en snel geleverd. Bijgaand enkele foto's van het resultaat.
sv ROAC over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Voor de presentatie van de nieuwe tenues van onze sportvereniging hebben we in de sporthal een catwalk gebouwd een deze aangekleed met ballonnendecoraties in de nieuwe clubkleuren gemaakt met balloon vines. De presentatie is perfect verlopen en met heel veel lof ontvangen mede door de gezellige aankleding van het geheel.
Irma van der Veen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Als eerste bedankt voor het snelle bezorgen van onze bestelling, super!
H.J Hemeltjen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik ben wel blij met de snelle service. Heb het vandaag al mogen ontvangen.
Yuguang Lin over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Het pakket dat we hebben besteld van jullie via internet hebben we vandaag al ontvangen. Bedankt. De bestelling is door jullie snel behandeld en het pakket is netjes naar onze huis bezorgd. We zijn tevreden over uw service.
Lisette Houweling over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb het pakketje nog niet binnen, maar door jullie handige link zag ik precies dat deze gister wel verzonden is! Dus ik ben uitermate tevreden als het product voor zaterdag bij mij binnen is!
Marielle Penders over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de goede service.
Renee Huijs over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor uw snelle reactie. Kreeg niet lang nadat ik u had gemaild, een mail dat de bestelling verzonden was. Super dat het zo snel gaat :)
angelique de roij over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hallo, ook wij hebben de bestelling heelhuids en snel van jullie ontvangen. Thanx Liek en Daan
Henny & Reint over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heb alles al ontvangen super gewoon hoe snel jullie zijn. Ga zo door.
van Wijck over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb zojuist de nabestelling ontvangen. Bedankt daarvoor. Ik vind de service echt super je kunt van het begin tot het eind de bestelling volgen.
Fam Jansen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij kunnen u nog geen foto's doen toekomen maar wij danken u wel voor de snelle en correcte afhandeling.
R.C.Job over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
silvia Lutterop over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Eerts wil ik u complimenteren met uw super goede service en snelle levering. Heb ik nog nooit zo goed meegemaakt!
Vogel over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Tot nu toe gaat alles snel!
Wagenaar over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
De service is prima. We hebben de ballonnen pas 6 juni nodig dus na 6 juni zal ik wat foto`s sturen van de versieringen.
Anita Balk over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Alles goed ontvangen. Ziet er prima uit en is allemaal heel snel geleverd. Dank u voor deze PRIMA services.
Hansi Verheijen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik kan niet anders zeggen dan dat uw site, bestelprocedure en producten aan alle verwachtingen voldoen.
Nijssen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wij hebben vandaag de nagezonden tafelconfetti in goede orde ontvangen. Wij willen u graag laten weten dat wij erg tevreden zijn over de leveringen, de snelheid van de leveringen en de communicatie. Uw bedrijf is echt een aanrader en wij zullen dit zéker ook aan anderen laten weten. Nogmaals dank voor alle goede zorgen.
Bernie Gommans over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik wil even doorgeven dat de zaal versiering van ons 55 jarig jubileum van de carnavals vereniging fenomenaal was. En ik wil jullie bedanken voor de snelle en correcte verzending. En dat we nog ballon vines konden komen halen op woensdag avond/nacht. Het was erg veel werk om deze 4500 ballonnen op te blazen en te knopen, maar de reacties waren geweldig. En het was een prachtig gezicht. Er zijn veel mensen geweest die gevraagd hebben hoe, en waar we dit hebben gehaald. We hebben genoeg reclame gemaakt over de ballonnen, en de ballon vines. Ik heb een paar foto,s toegevoegd kijk meer eens hoe het geworden is.
Annelies van Boven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Er was iets mis met de rode loper.Gisteravond gemaild en vanochtend een nieuwe ontvangen.Zo supersnel en een hele goede service!Hartelijk bedankt!!!Foto\'s zal ik nog sturen hoe het geworden is!
Annelies van Boven over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ons pakketje is vandaag berzorgd! Hartelijk bedankt.Ik kreeg de zenuwen want bestel nooit echt zoveel op internet. En raakte lichtelijk in paniek!Maar ik weet nu dat het heel simpel is! Ik ga zeker een reactie plaatsen op jullie site en het bestellen bij jullie is voor herhaling vatbaar!
Elly Koen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Waarschijnlijk zullen we morgen onze bestelling ontvangen, ik ben benieuwd, zou een snelle service zijn, en in de toekomst wordt er vast nog wel ééns wat besteld. Als we het voor elkaar krijgen om een boog in elkaar te flansen dan stuur ik zeker foto's!!
Jolanda Dalhuizen over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hierbij wil ik even laten weten dat jullie service echt heel goed is! Zondag besteld en dinsdag in huis, dat is goed geregeld. Verder vind ik het erg prettig dat je de status van de bestelling zo goed kunt bijhouden en de mailtjes die jullie sturen wanneer de status is bijgewerkt zijn ook erg prettig. Tot nu toe dus erg tevreden. Nog twee weken en dan is de bruiloft, dus nog even afwachten hoe de producten bevallen, maar dat zal vast ook goed zijn.
Tara Heil over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Super service! Een groot assortiment met vele mogelijkheden, het maken van een keuze werd hierdoor niet makkelijker! Na de bruiloft op 3 oktober zal ik een aantal foto's sturen.
VAN POUCKE over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Wat een gewedige site. Ik ben erg blij dat ik jullie per toeval op internet vond. Goede prijzen en goede snelle service. Heb jullie site al aan andere mensen doorgegeven. Ik zal zeker nog foto's doorsturen want ik heb er zelf ook erg leuke ideeen van opgestoken. Dikke 10
P. Habraken over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ongelofelijk wat een supersnelle service, gisteren besteld en vandaag al verstuurd!! Dat doet een gestresste bruid goed ;) Heel erg bedankt! Wij zullen jullie zeker wat foto's mailen van onze ballonnenbruiloft op 20.09.2008.
Dijks MME over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Zeer uitgebreid assortiment feestartikelen, super veel!!! Als ik de artikelen heb ontvangen en het feest is geweest (12-09-2008, 40 jarig huwelijk), zal ik de foto's en een reactie sturen.
Ivonne Valent over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Bedankt voor de snelle levering. ik was wat laat met bestellen, maar alles was op tijd binnen. Mooie site en leuke producten!
Eelke Geuskens over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Hartelijk bedankt voor jullie goede service en jullie bereidheid het pakketje nogmaals te versturen. Het pakketje is nu wel aangekomen! Foto’s volgen na 30 augustus!
D. Frusch over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Vandaag heb ik mijn bestelling van u ontvangen. Bedankt voor de snelle afhandeling!
b. wieringa over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heb de bestelling ontvangen, zodra het feest is geweest stuur ik een aantal foto's. Bedankt voor de snelle levering.
D Lutke Schipholt over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Fijne en overzichtelijke site, we hebben gisterenavond rustig alles kunnen bestellen, direct kregen we een bevestigingsmail, vervolgens betaald, waarop we onderstaande bevestiging hebben gekregen. Erg prettig en fijn om op deze manier spullen te kunnen kopen!
G.A.Mulder-Christians over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Heb vandaag mijn bestelling binnen gekregen en wil U complimenteren met de snelle bezorging en voor de goede service. Zal na de bruiloft U foto’s sturen met wat wij de ballonstrips hebben gebruikt.
m.steenbergen/vanlienden over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Ik heb de bestelling ontvangen vandaag, was goed ingepakt.
g bos over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Beste internethuwelijk, jammer dat de vlaggenlijn is uitverkocht maar ik vind jullie service heel goed.
asje voorstad over zelf een ballonnenboog maken met balloon vines ()
Tot nu toe is de service prima.